WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Cercle Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 10 Augustus 2019

09/08/2019

Cercle Brugge is op jacht naar de eerste punten in de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk. De ploeg onderging tijdens het tussenseizoen een ware metamorfose. Cercle telt bijna allemaal nieuwe gezichten. Kortrijk sleepte tegen Charleroi een puntje in de wacht en hoopt voor de eerste keer volle buit te pakken tegen Cercle. Beide clubs zijn sowieso op zoek naar de broodnodige punten. Kwestie om een vroege malaise te voorkomen.

Cercle op zoek naar eerste punten

Zacht uitgedrukt heeft Cercle Brugge een vrij chaotische en rumoerige transferperiode achter de rug. Je moet met een vergrootglas zoeken welke spelers van vorig seizoen nog in het elftal staan. Het zijn praktisch allemaal nieuwe Franse namen. De link met Monaco is daar uiteraard niet vreemd aan. Het thuiswerk is nog lang niet af. En dat viel op tegen Oostende waar Cercle nauwelijks in het hoofdstuk voorkwam. Een pijnlijke vaststelling zondermeer. Cercle was voor de start van de competitie de gedoodverfde degradatie kandidaat en lijkt die status voorlopig in te vullen. Om die reden wordt nog volop gezocht naar versterking in de eerstkomende weken. Momenteel is het vooral roeien met de riemen die je hebt. De thuisploeg hoopt op een heropstanding. De nul van de tabellen vegen is de belangrijkste opdracht.

Eerste zege zou welkom zijn

Doelman Bruzzese blijft een rots in de branding voor KV Kortrijk. Tegen Charleroi liet hij zich opmerken door briljante reddingen. Gelukkig trapte 'bankzitter' Mboyo de verdiende gelijkmaker tegen de touwen. Het is nog even koffiedik kijken met welk basisteam Kortrijk aan de aftrap verschijnt. Trainer Yves Vanderhaeghe gaf voor de eerste thuiswedstrijd de voorkeur aan Ocansey, Rolland en Ezekiel. Hierdoor zaten Mboyo, Kage en Ajagun naar de bank. Voor de verplaatsing naar Cercle hoopt trainer Vanderhaeghe op een eerste overwinning. De Kerels starten alleszins als favoriet aan deze partij, hoewel de prestatie tegen de Carolingers niet van die aard was om hoog van de toren te blazen. Pikant detail: de kans is bijzonder groot dat De Sart Kortrijk niet gaat verlaten de eerstkomende weken tenzij er een monsterbod zou komen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cercle Brugge - KV Kortrijk vindt Zaterdag 10 Augustus 2019 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Cercle Brugge 2.65 Betfirst
Gelijkspel 3.7 Unibet
KV Kortrijk 2.65 UnibetLadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/08/2019 Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019
Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht? Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019
In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019
Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Cercle Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 10 Augustus 2019