WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Cercle Brugge - KV Mechelen : Jupiler Pro League 08 Februari 2020

07/02/2020

Hoe verschillend kan een seizoen voor twee ploegen verlopen? De ene ploeg handhaaft zich na promotie keurig in de middenmoot (niet zo vreemd voor een voormalige topploeg als KV Mechelen natuurlijk). Ze doet zelfs nog gewoon mee in de strijd om deelname aan de Championship Play-Offs. Voor de andere ploeg lijkt het seizoen al ten einde. Hoe kan je nog negen punten achterstand goed maken in zes matches? We hebben het hier dus over Cercle Bruges, dat zaterdagavond KV Mechelen ontvangt.

Cercle staat dus strak onderaan, met slechts 11 puntjes uit 24 matches. Er werden maar drie matches gewonnen. Waasland-Beveren heeft maar liefst negen punten meer. Met nog zes kansen op punten voor de boeg, zal er nu echt gewonnen moeten worden. In het andere geval is Cercle over een paar weken al officieel gedegradeerd. Eťn klein optimistisch puntje: de thuisploeg van deze avond haalde ook bijna alle punten in eigen stadion.

KV Mechelen staat op de achtste plek van de ranglijst. Zulte Waregem, dat ťťn plaats hoger staat, heeft evenveel punten, maar een veel beter doelsaldo. Willen de Mechelenaren nog meedoen aan de Championship Play-Offs, dan moeten ze Zulte ťn Genk voorbij, ťn Anderlecht achter zich houden. Er telt dus maar ťťn ding, en dat is winnen. Dat wordt ook wel weer eens tijd na verliespartijen thuis tegen zowel Standard (2-3) als La Gantoise (0-3).

Ik vrees voor Cercle dat het ook tegen KV Mechelen te weinig vuist zal kunnen maken om de punten in eigen huis te houden. Jammer voor hen is dat de Mechelenaren juist op verplaatsing meer punten behalen dan in eigen huis. Ik houd het dan ook op een zege voor de bezoekers.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cercle Brugge - KV Mechelen vindt Zaterdag 08 Februari 2020 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Cercle Brugge 2.45 LadBrokes
Gelijkspel 3.8 Unibet
KV Mechelen 3 UnibetBetfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Cercle Brugge - KV Mechelen : Jupiler Pro League 08 Februari 2020