WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Cercle Brugge - Waasland-Beveren : Pro League BelgÔe 8 februari 2014

04/02/2014

Kruipt Beveren weg uit de gevarenzone?

Elke week opnieuw zijn er weer spannende wedstrijden te bewonderen in de Belgische Jupiler Pro League. Zo neemt Cercle Brugge het in de vijfentwintigste speelronde op tegen Waasland-Beveren. Tijdens deze wedstrijd staat er behoorlijk veel op het spel. Beveren wil weg uit de gevarenzone en daarvoor moet er uiteraard gewonnen worden. Tegelijkertijd wil Cercle Brugge nog verder omhoog klimmen en de naaste achtervolgers afschudden. Beide ploegen is er dus veel aan gelegen om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Maar zal er een winnaar komen? Een voorbeschouwing.

Cercle Brugge
Na een tienjarig verblijf in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal, leek daar vorig jaar op een dramatische manier een einde aan te komen voor Cercle Brugge. De ploeg eindigde op de laatste plaats met een straatlengte achterstand op Beerschot. De mannen uit Brugge grepen echter de laatste kans die ze hadden door in play-off III driemaal te winnen van Beerschot. Hierdoor was het Beerschot dat direct degradeerde. Daarna wist men ook in de eindronde van diverse Tweedeklassers te winnen, waardoor het behoud in de Eerste Klasse definitief was veilig gesteld. Dit jaar is de ploeg van plan om het niet zo ver te laten komen. Het seizoen gaat tot nu toe ook veel beter. Cercle Brugge staat op een negende plaats, al zitten de achtervolgers daar niet heel veel punten achter. Thuis tegen Beveren moet er sowieso gewonnen worden en daar zal men ook alles aan doen.

Beveren
Voor Beveren is ieder punt van groot belang. De ploeg staat voorlopig op een voorlaatste plaats met slechts een punt achterstand op nummer veertien Leuven. Men kan met enkele overwinningen al afstand nemen van andere ploegen en daarom zullen ze ook iedere wedstrijd weer alles op alles zetten om punten te pakken. Deze instelling zal vroeg of laat ook voor verassingen gaan zorgen.

Voorspelling
Voetbalwedstrijden zijn altijd lastig te voorspellen. Toch voorspellen we dat Cercle Brugge deze wedstrijd winnend zal afsluiten. De ploeg speelt niet alleen thuis, maar heeft ook gewoon meer kwaliteit.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cercle Brugge - Waasland-Beveren vindt 8 februari 2014 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Cercle Brugge
2.15
BetFirst
Gelijkspel
3.45
Unibet
Waasland-Beveren
3.50
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Cercle Brugge - Waasland-Beveren : Pro League BelgÔe 8 februari 2014