WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019

15/03/2019

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van Playoff 2 is een overwinning de enige waarde om het seizoen met succes af te sluiten.

Charleroi: komt net te kort

Charleroi was de laatste seizoenen een vaste waarde in Playoff 1. Dit jaar kwam het net te kort voor een plaats bij de top zes. Dat heeft het vooral aan zichzelf te danken, want concurrenten Anderlecht en AA Gent hebben zelf ook regelmatig steken laten vallen. Nederlagen tegen Moeskroen en STVV zijn wellicht de grootste oorzaak, al bleven de Henegouwers de laatste weken ook vaak steken op een gelijkspel. Charleroi haalt erg wisselvallige resultaten en moet zich dus tevreden stellen met Playoff 2.

AS Eupen: goed seizoen

Eupen kwam dit seizoen nooit echt in de problemen en stond lange tijd in de middenmoot van het klassement. Al bij al mag de club dus terugblikken op een goed seizoen. Toch zullen de laatste weken voor een zure nasmaak hebben gezorgd. In de laatste zeven wedstrijden wist het niet meer te winnen en zakte het dus weg naar de rechterkolom van het klassement. Of Eupen zich dus nog een laatste keer kan opladen is dus maar de vraag.

Charleroi houdt punten thuis

Charleroi kenmerkt zich de laatste weken door erg wisselvallige resultaten, maar wie de resultaten van Eupen bekijkt, zal merken dat de club flink is weggezakt sinds het behoud verzekerd is. Niet abnormaal gezien het voorkomen van de degradatie de grootste ambitie van de club was. We betwijfelen dan ook dat Eupen zich nog eens zal kunnen opladen voor deze laatste wedstrijd. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een overwinning van Charleroi, die zo 8e plaats in het klassement behoudt. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Charleroi - AS Eupen vindt Zondag 17 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Charleroi 1.69 GoldenPalace
Gelijkspel 4 Unibet
AS Eupen 5.5 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019