WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Charleroi - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 03 Oktober 2015

01/10/2015

Wint Zulte Waregem ook bij Charleroi?

Ma het vele Europese voetbal dat we deze week hebben gezien, staat er komend weekeinde ook weer gewoon een volle speelronde van de Jupiler Pro League op het programma. Zo speelt Charleroi op zondag 3 oktober voor eigen publiek tegen Zulte Waregem. Met name Zulte Waregem kent een sterke start van het seizoen. Kan het deze lijn ook doortrekken in en tegen Charleroi? Een voorbeschouwing.

Charleroi

Charleroi kende vorig jaar een uitstekend seizoen De ploeg wist uiteindelijk zelfs te plaatsen voor Europees voetbal, iets wat nog niet vaak is voorgekomen. Na de reguliere competitie stond Charleroi op een vijfde plaats. Nadat de play-offs waren gespeeld, mocht Charleroi het in de barrage wedstrijden opnemen tegen KV Mechelen. Dat tweeluik werd overtuigend gewonnen, waardoor er dit jaar voor het eerst sind lange tijd weer Europees voetbal in Charleroi te vinden is. Dit seizoen loopt het echter behoorlijk stroef bij de ploeg. Na negen wedstrijden vinden we Charleroi namelijk terug op de negende plaats met slechts elf punten. Er zullen dan ook niet al te veel punten meer verspeeld mogen worden, als men ook dit jaar weer voor Europees voetbal wil gaan. Vooral voor eigen publiek zullen er zo langzamerhand punten moeten worden behaald. Wellicht is de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem daar de ideale gelegenheid voor!

Zulte Waregem

Voorlopig lijkt het er op dat Zulte Waregem zich dit jaar opnieuw aan de top zal melden. Daardoor lijkt het erop dat de slechte resultaten van afgelopen seizoen voorlopig een incident zijn. Na twee goede jaren waarin Zulte Waregem meespeelde om het kampioenschap, eindigde men vorig jaar namelijk op een teleurstellende plaats. Dit seizoen speelt Zulte echter weer mee om de bovenste plaatsen. Men heeft zeventien punten weten te verzamelen uit negen gespeelde wedstrijden en daarmee staat Zulte Waregem op een uitstekende derde plaats. Bovendien verkeert de ploeg in een uitstekende vorm. Van de laatste vijf wedstrijden in de Jupiler Pro League werd er namelijk niet een verloren. Zulte zal dus met meer dan genoeg zelfvertrouwen afreizen naar Zulte Waregem.

Voorspelling

We verwachten een eenvoudige overwinning voor Zulte Waregem!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Charleroi - Zulte Waregem vindt Zaterdag 03 Oktober 2015 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Charleroi
2.15
Bwin
Gelijkspel
3.5
UnibetBwin
Zulte Waregem
3.7
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Charleroi - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 03 Oktober 2015