WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Charleroi - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 03 Oktober 2015

01/10/2015

Wint Zulte Waregem ook bij Charleroi?

Ma het vele Europese voetbal dat we deze week hebben gezien, staat er komend weekeinde ook weer gewoon een volle speelronde van de Jupiler Pro League op het programma. Zo speelt Charleroi op zondag 3 oktober voor eigen publiek tegen Zulte Waregem. Met name Zulte Waregem kent een sterke start van het seizoen. Kan het deze lijn ook doortrekken in en tegen Charleroi? Een voorbeschouwing.

Charleroi

Charleroi kende vorig jaar een uitstekend seizoen De ploeg wist uiteindelijk zelfs te plaatsen voor Europees voetbal, iets wat nog niet vaak is voorgekomen. Na de reguliere competitie stond Charleroi op een vijfde plaats. Nadat de play-offs waren gespeeld, mocht Charleroi het in de barrage wedstrijden opnemen tegen KV Mechelen. Dat tweeluik werd overtuigend gewonnen, waardoor er dit jaar voor het eerst sind lange tijd weer Europees voetbal in Charleroi te vinden is. Dit seizoen loopt het echter behoorlijk stroef bij de ploeg. Na negen wedstrijden vinden we Charleroi namelijk terug op de negende plaats met slechts elf punten. Er zullen dan ook niet al te veel punten meer verspeeld mogen worden, als men ook dit jaar weer voor Europees voetbal wil gaan. Vooral voor eigen publiek zullen er zo langzamerhand punten moeten worden behaald. Wellicht is de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem daar de ideale gelegenheid voor!

Zulte Waregem

Voorlopig lijkt het er op dat Zulte Waregem zich dit jaar opnieuw aan de top zal melden. Daardoor lijkt het erop dat de slechte resultaten van afgelopen seizoen voorlopig een incident zijn. Na twee goede jaren waarin Zulte Waregem meespeelde om het kampioenschap, eindigde men vorig jaar namelijk op een teleurstellende plaats. Dit seizoen speelt Zulte echter weer mee om de bovenste plaatsen. Men heeft zeventien punten weten te verzamelen uit negen gespeelde wedstrijden en daarmee staat Zulte Waregem op een uitstekende derde plaats. Bovendien verkeert de ploeg in een uitstekende vorm. Van de laatste vijf wedstrijden in de Jupiler Pro League werd er namelijk niet een verloren. Zulte zal dus met meer dan genoeg zelfvertrouwen afreizen naar Zulte Waregem.

Voorspelling

We verwachten een eenvoudige overwinning voor Zulte Waregem!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Charleroi - Zulte Waregem vindt Zaterdag 03 Oktober 2015 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Charleroi
2.15
Bwin
Gelijkspel
3.5
UnibetBwin
Zulte Waregem
3.7
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Charleroi - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 03 Oktober 2015