WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Club Brugge - AS Eupen : Jupiler Pro League 29 Juli 2018

28/07/2018

Club Brugge opent de competitie tegen AS Eupen, de ploeg die vorig seizoen nipt de degradatie ontweek. Na de behaalde titel vorig seizoen en amper verkochte spelers, lijkt Brugge zijn pijlen te richten op een nieuw kampioenschap.

Club Brugge

Club Brugge won vorig jaar de Jupiler Pro League en staat dus voor het seizoen van de bevestiging. De geschiedenis leert ons dat de regerende kampioen altijd een moeilijk seizoen krijgt. Daar ligt dus de grootste uitdaging van Club dit jaar. Wellicht zullen ze ook willen sportieve revanche nemen in de Champions League waar ze vorige keer een belabberd figuur sloegen. Ook de vroege uitschakeling vorig seizoen zal de honger naar Europees succes enkel maar groter hebben gemaakt. Sterkhouders worden ongetwijfeld opnieuw Ruud Vormer, Hans Vanaken en Limbombe. Het wordt afwachten wat de transfer van Siebe Schrijvers van betekenis krijgt en of de doelmannenkwestie eindelijk wordt opgelost.

AS Eupen

AS Eupen redde zich vorig seizoen in de laatste twintig minuten van de competitie door vier doelpunten te scoren tegen Moeskroen. Dat belet echter niet dat het opnieuw een van de grootste degradatiekandidaten is dit seizoen. Al heeft het met spelers als Mbaye Leye en Siebe Blondelle toch een aantal serieuze troeven in handen.

Club Brugge is torenhoog favoriet

Ondanks dit gaat om een wedstrijd in het vroege begin van het seizoen zien we Club Brugge hier geen misstap begaan. Integendeel. Door de Europese campagne die het te wachten staat verwachten we dat de focus net iets scherper zal zijn bij de Bruggelingen dan bij AS Eupen die wellicht niet veel verwachten van deze wedstrijd. Club Brugge kent een stevige thuisreputatie die vorig seizoen enkel lichtjes werd besmeurd door de nederlaag tegen Anderlecht. Het thuisvoordeel en het overgrote verschil in kwaliteit van de spelerskern zorgt ervoor dat dit een wedstrijd is waar we met gerust hart Club Brugge de torenhoge favoriet durven noemen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - AS Eupen vindt Zondag 29 Juli 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.3 GoldenPalace
Gelijkspel 6.5 CircusGoldenVegas
AS Eupen 12.5 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - AS Eupen : Jupiler Pro League 29 Juli 2018