WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - AS Eupen : Jupiler Pro League 29 Juli 2018

28/07/2018

Club Brugge opent de competitie tegen AS Eupen, de ploeg die vorig seizoen nipt de degradatie ontweek. Na de behaalde titel vorig seizoen en amper verkochte spelers, lijkt Brugge zijn pijlen te richten op een nieuw kampioenschap.

Club Brugge

Club Brugge won vorig jaar de Jupiler Pro League en staat dus voor het seizoen van de bevestiging. De geschiedenis leert ons dat de regerende kampioen altijd een moeilijk seizoen krijgt. Daar ligt dus de grootste uitdaging van Club dit jaar. Wellicht zullen ze ook willen sportieve revanche nemen in de Champions League waar ze vorige keer een belabberd figuur sloegen. Ook de vroege uitschakeling vorig seizoen zal de honger naar Europees succes enkel maar groter hebben gemaakt. Sterkhouders worden ongetwijfeld opnieuw Ruud Vormer, Hans Vanaken en Limbombe. Het wordt afwachten wat de transfer van Siebe Schrijvers van betekenis krijgt en of de doelmannenkwestie eindelijk wordt opgelost.

AS Eupen

AS Eupen redde zich vorig seizoen in de laatste twintig minuten van de competitie door vier doelpunten te scoren tegen Moeskroen. Dat belet echter niet dat het opnieuw een van de grootste degradatiekandidaten is dit seizoen. Al heeft het met spelers als Mbaye Leye en Siebe Blondelle toch een aantal serieuze troeven in handen.

Club Brugge is torenhoog favoriet

Ondanks dit gaat om een wedstrijd in het vroege begin van het seizoen zien we Club Brugge hier geen misstap begaan. Integendeel. Door de Europese campagne die het te wachten staat verwachten we dat de focus net iets scherper zal zijn bij de Bruggelingen dan bij AS Eupen die wellicht niet veel verwachten van deze wedstrijd. Club Brugge kent een stevige thuisreputatie die vorig seizoen enkel lichtjes werd besmeurd door de nederlaag tegen Anderlecht. Het thuisvoordeel en het overgrote verschil in kwaliteit van de spelerskern zorgt ervoor dat dit een wedstrijd is waar we met gerust hart Club Brugge de torenhoge favoriet durven noemen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - AS Eupen vindt Zondag 29 Juli 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.3 GoldenPalace
Gelijkspel 6.5 CircusGoldenVegas
AS Eupen 12.5 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - AS Eupen : Jupiler Pro League 29 Juli 2018