WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - AS Eupen : Jupiler Pro League 29 Juli 2018

28/07/2018

Club Brugge opent de competitie tegen AS Eupen, de ploeg die vorig seizoen nipt de degradatie ontweek. Na de behaalde titel vorig seizoen en amper verkochte spelers, lijkt Brugge zijn pijlen te richten op een nieuw kampioenschap.

Club Brugge

Club Brugge won vorig jaar de Jupiler Pro League en staat dus voor het seizoen van de bevestiging. De geschiedenis leert ons dat de regerende kampioen altijd een moeilijk seizoen krijgt. Daar ligt dus de grootste uitdaging van Club dit jaar. Wellicht zullen ze ook willen sportieve revanche nemen in de Champions League waar ze vorige keer een belabberd figuur sloegen. Ook de vroege uitschakeling vorig seizoen zal de honger naar Europees succes enkel maar groter hebben gemaakt. Sterkhouders worden ongetwijfeld opnieuw Ruud Vormer, Hans Vanaken en Limbombe. Het wordt afwachten wat de transfer van Siebe Schrijvers van betekenis krijgt en of de doelmannenkwestie eindelijk wordt opgelost.

AS Eupen

AS Eupen redde zich vorig seizoen in de laatste twintig minuten van de competitie door vier doelpunten te scoren tegen Moeskroen. Dat belet echter niet dat het opnieuw een van de grootste degradatiekandidaten is dit seizoen. Al heeft het met spelers als Mbaye Leye en Siebe Blondelle toch een aantal serieuze troeven in handen.

Club Brugge is torenhoog favoriet

Ondanks dit gaat om een wedstrijd in het vroege begin van het seizoen zien we Club Brugge hier geen misstap begaan. Integendeel. Door de Europese campagne die het te wachten staat verwachten we dat de focus net iets scherper zal zijn bij de Bruggelingen dan bij AS Eupen die wellicht niet veel verwachten van deze wedstrijd. Club Brugge kent een stevige thuisreputatie die vorig seizoen enkel lichtjes werd besmeurd door de nederlaag tegen Anderlecht. Het thuisvoordeel en het overgrote verschil in kwaliteit van de spelerskern zorgt ervoor dat dit een wedstrijd is waar we met gerust hart Club Brugge de torenhoge favoriet durven noemen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - AS Eupen vindt Zondag 29 Juli 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.3 GoldenPalace
Gelijkspel 6.5 CircusGoldenVegas
AS Eupen 12.5 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - AS Eupen : Jupiler Pro League 29 Juli 2018