WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Club Brugge - Charleroi : Beker van BelgiŽ 16 Januari 2018

16/01/2018

Voorbeschouwing en prognose door Bartone

FC Brugge en Charleroi zijn de nummers ťťn en twee van de nationale competitie in BelgiŽ. FC Brugge is de fiere koploper met een voorsprong van maar liefst elf punten op Charleroi, de tegenstander dus in deze kwartfinale van dinsdag. FC Brugge is thuis nog ongeslagen, het won zelfs al zijn elf thuiswedstrijden tot nu toe. Het scoorde daarin gemiddeld drie keer per wedstrijd. Daar staat tegenover dat Charleroi dit seizoen uitspelend de best presterende ploeg is in de Jupiler Pro League. Van de elf wedstrijden verloor het er slechts twee.

FC Brugge leed zijn laatste nederlaag op 25 oktober van het afgelopen jaar, uit tegen Genk. Charleroi verloor op 21 december van Gent. Topscorer in de competitie bij Charleroi is Kaveh Rezeai met tien doelpunten, bij FC Brugge is dat Abdoulay Diaby met negen goals. Brugge heeft echter ook vijf spelers die deze competitie samen al 29 keer hebben gescoord.

Van de 39 ontmoetingen tussen beide clubs wist Brugge er maar liefst 26 te winnen. Uit bij Charleroi won FC Brugge op 24 september met 1-2, door een doelpunt van Limbombe twee minuten voor tijd.

Omdat Charleroi dit seizoen uitspelend het beste team is in de Jupiler Pro League zou het zeker een spannende wedstrijd kunnen worden. Maar ik vermoed dat Brugge, zeker met het thuisvoordeel, ook deze wedstrijd zal weten te winnen.

Op 4 februari speelt Brugge de thuiswedstrijd tegen Charleroi voor de competitie en krijgt degene die vanavond wordt uitgeschakeld in de beker dus nog geen drie weken later een herkansing.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Charleroi vindt Dinsdag 16 Januari 2018 om 20:50 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.54 Unibet
Gelijkspel 4.2 Unibet
Charleroi 6.2 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - Charleroi : Beker van BelgiŽ 16 Januari 2018