WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - KRC Genk : Jupiler Pro League 02 April 2018

02/04/2018

Nog tien cruciale wedstrijden wachten de teams om de ontknoping te kennen van dit seizoen in de Jupiler Pro League. Door een sterke competitiestart en een ruime voorsprong op de concurrentie ontpopte Club Brugge zich als gedoodverfde titelfavoriet. Misschien zijn de twijfels wel toegenomen na het vele puntenverlies in de laatste wedstrijden van de reguliere competitie. Ook de halvering van de punten die ervoor zorgt dat Anderlecht plots weer op zes punten staat, zorgt ervoor dat alles weer open ligt.

KRC Genk

KRC Genk is een team dat zijn wonden likt. Het begon de competitie met grote verwachtingen, maar behaalde maar moeilijk een plaats voor Playoff 1. Tijdens die opmars behaalde het wel de finale van de Beker van Belgie, maar daar werd vorige week nog verloren na verlengingen van Standard Luik. Zo werd er naast de makkelijkste manier om een Europees ticket te komen, gegrepen. Wil Genk nog Europees voetbal halen, dan zal het dat moeten bereiken via de Playoffs. Met een vijfde plaats en een achterstand op de concurrentie, zal het dus heel wat moeten goedmaken. Een thuiswedstrijd tegen de leider is niet meteen de makkelijkste opener, maar in het verleden zijn de Limburgers wel al vaker het zwarte beest van Brugge geweest.

Club Brugge

Even leken de Playoffs voor de eerste keer sinds de invoering ervan niet spannend te zullen worden. Maar het puntenverlies van de leider in de laatste wedstrijden brengt de grootste concurrent Anderlecht toch nog op zes punten. Geen reden tot paniek, maar toch een reden om alert te blijven. Goed starten in de Playoffs is dan ook een must, wil er geen paniek in het elftal uitbreken. Ongetwijfeld zal de ervaring en het leiderschap van Vormer hier een grote rol in spelen.

Club Brugge wint

Beide teams zijn niet bezig aan hun sterkste periode. Genk heeft ongetwijfeld een mentale klap gekregen na de verloren bekerfinale, en door de sluwheid en het vertrouwen van Club Brugge zien we hen daar van gebruik maken. We zien Club Brugge dan ook revanche pakken op het puntenverlies enkele weken terug.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - KRC Genk vindt Maandag 02 April 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.6 BetfirstBwinCircusGoldenVegas
Gelijkspel 4.4 CircusGoldenVegas
KRC Genk 5.75 UnibetBetfirstBwinCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - KRC Genk : Jupiler Pro League 02 April 2018