WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 10 Augustus 2018

09/08/2018

Blijft Club Brugge winnen?

De kop is er af. Inmiddels zijn we weer al twee wedstrijden onderweg in de Jupiler Pro League en dat betekent dat de meeste ploegen al weer gewend zijn aan het schema van vrijwel iedere week moeten voetballen. Zowel Anderlecht als Club Brugge lieten in de eerste wedstrijden direct zien dat zij de absolute favorieten zijn voor de titel. Beiden wisten de eerste twee wedstrijden te winnen. Komende speelronde speelt club Brugge voor eigen publiek tegen Kortrijk dat het seizoen een stuk minder begon. Wint Club Brugge opnieuw? Een voorbeschouwing.

Club Brugge
De regerend kampioen van BelgiŽ heeft de voorbije weken laten zien dat het opnieuw prima in orde is met de vorm. Club Brugge kende namelijk niet alleen een prima voorbereiding, maar begon ook nog eens heel sterk aan het seizoen. Zo werd met de Super Cup direct de eerste prijs binnengehaald door een 2-1 overwinning op Standard Luik. Ook in de eerste competitiewedstrijden liet men zien over een heel sterk team te beschikken. De eerste wedstrijd werd met maar liefst 5-2 gewonnen van Eupen. Ook de tweede wedstrijd ging het prima voor Club Brugge. Uit tegen Moeskroen werd er met 0-1 gewonnen. En dat terwijl men al vanaf de elfde minuut met een man minder speelde door een directe rode kaart voor Wesley.

Kortrijk
Hoe anders is het seizoen begonnen bij Kortrijk. De ploeg die vorig jaar nog indruk maakte en op de zevende plaats van het klassement wist te eindigen, kent een valse start van het seizoen. Men ging de eerste competitiewedstrijd direct hard onderuit tegen titelkandidaat Anderlecht: 1-4. De week erna kreeg Kortrijk de kans om zich te revancheren met een iets eenvoudigere tegenstander. Ook tegen Antwerp wilde het niet echt lukken. Het resulteerde uiteindelijk in een 0-0 gelijkspel waardoor Kortrijk na twee wedstrijden slechts ťťn punt heeft. Met Club Brugge komt er opnieuw een lastige tegenstander op bezoek, waardoor het de vraag is of het nu wel lukt.

Voorspelling
We denken dat Club Brugge een stuk beter is zowel op papier als in de praktijk. Daarom voorspellen we een overwinning voor Club Brugge.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - KV Kortrijk vindt Vrijdag 10 Augustus 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.31 Circus
Gelijkspel 6.5 GoldenVegas
KV Kortrijk 11 UnibetGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 10 Augustus 2018