WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018

13/12/2018

Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken?

Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de play-offs die daarna nog gespeeld moeten worden. Aankomend weekeinde wordt alweer de negentiende speelronde afgewerkt. Daarin staan opnieuw enkele leuke wedstrijden op het programma. Kortrijk, dat dit seizoen regelmatig weet te verrassen ontvangt thuis titelkandidaat Club Brugge. Kan de thuisploeg opnieuw voor een stunt zorgen? Een voorbeschouwing.

Kortrijk

Kortrijk eindigt de laatste jaren regelmatig in de middenmoot al moet het soms ook oppassen dat het niet teveel van onderen op de ranglijst eindigt. Dit seizoen lijkt daar voorlopig echter geen sprake van. Men speelt leuk en aantrekkelijk voetbal en staat daarmee ook nog eens op een keurige negende plaats van het klassement. En wellicht zit er zelfs nog meer in. Daar komt nog eens bij dat men regelmatig weet te verrassen en goed weerstand kan bieden aan de topploegen. Vorige week nog werd er uit bij koploper Genk gelijk gespeeld. Een prima prestatie dus en nu Club Brugge op bezoek komt in Kortrijk kan men met het nodige zelfvertrouwen aan de wedstrijd beginnen.

Club Brugge

Bij Club Brugge loopt het namelijk niet vanzelf de laatste weken. De huidige kampioen is inmiddels afgezakt naar de derde plaats en verloor drie van de laatste vier competitiewedstrijden. Wellicht heeft het met het drukke programma te maken aangezien Club ook in de Champions League actief is. Vorige week werd er nog met 2-1 uit bij Waasland-Beveren verloren. Club heeft bovendien deze week nog een zware Europese wedstrijd gespeeld en het is dus maar de vraag in hoeverre men fit genoeg is om aan deze wedstrijd te beginnen. Bovendien zal me ook een beetje onzeker zijn gezien de laatste resultaten. Verliezen en nůg meer achter geraken is echter ook geen optie.

Voorspelling

We denken dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn en dat het een spannende en gelijkopgaande strijd wordt. Uiteindelijk zal de ervaring van Club Brugge de doorslag geven. We voorspellen daarom een overwinning voor Club Brugge.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - KV Kortrijk vindt Zaterdag 15 December 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 3.9 GoldenVegas
Gelijkspel 3.95 GoldenVegas
Club Brugge 1.92 UnibetGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018