WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - Mechelen : Belgische Beker 20 januari 2015

20/01/2015

Wordt Club Brugge eerste halve finalist Belgische beker?

Dat de winterstop definitief voorbij is voor de ploegen in de Belgische competitie merken we deze week wel. Na een volledige speelronde in de Jupiler Pro League wordt er deze week gespeeld in de Belgische beker. We zijn inmiddels al toe aan de kwartfinales. Daarin gaat Club Brugge het voor eigen publiek opnemen tegen Mechelen. Kan Club Brugge de eerste halve finalist worden of weet Mechelen dat feestje te verstoren? Een voorbeschouwing.

Club Brugge
Club Brugge is dit seizoen fantastisch op dreef. De ploeg presteert uitstekend in de competitie en staat dan ook fier aan kop van de ranglijst. Inmiddels zijn er 22 wedstrijden gespeeld en Club Brugge wist daarin 45 punten te verzamelen, waarmee het zichzelf nadrukkelijk kandidatuur stelt voor de titel. Ook in de beker lijkt het tot dusver vanzelf te gaan. De uitwedstrijd bij Mechelen werd 0-0 waardoor Club Brugge nu voor eigen publiek het klusje mag klaren. Dat zal uiteraard niet vanzelf gaan en de spelers zullen opnieuw op de toppen van hun kunnen moeten presteren om een goed resultaat neer te zetten.

Mechelen
Mechelen wist vrij eenvoudig in de kwartfinale van het bekertoernooi te komen. Daarin verraste het de eerste wedstrijd ook door Club Brugge op 0-0 te houden. Men staat nu echter voor de loodzware taak om uit tegen Club Brugge opnieuw een goed resultaat weg te zetten. Er zal gescoord moeten worden, wil de ploeg door naar de volgende ronde. In de competitie gaat het redelijk tot dusver. We vinden KV Mechelen terug op de elfde plaats van de ranglijst. Hoewel dat een stevige middenmoter lijkt, is het gat naar de gevarenzone slechts 6 punten. Mechelen is toe aan succes en de kortste weg hier naar toe is uiteraard het bekertoernooi. De spelers zullen zich bij voorbaat niet kansloos achten en tot het uiterste gaan om Club Brugge uit te schakelen.

Voorspelling
We verwachten dat Club Brugge deze wedstrijd vrij eenvoudig zal winnen. De ploeg is beter in vorm, heeft meer individuele kwaliteiten en speelt ook nog eens thuis. Overwinning voor Club Brugge dus!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Mechelen vindt 20 januari 2015 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Club Brugge
1.36
Bwin
Gelijkspel
5.50
Mechelen
7.50

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - Mechelen : Belgische Beker 20 januari 2015