WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Club Brugge - Mechelen : Belgische Beker 20 januari 2015

20/01/2015

Wordt Club Brugge eerste halve finalist Belgische beker?

Dat de winterstop definitief voorbij is voor de ploegen in de Belgische competitie merken we deze week wel. Na een volledige speelronde in de Jupiler Pro League wordt er deze week gespeeld in de Belgische beker. We zijn inmiddels al toe aan de kwartfinales. Daarin gaat Club Brugge het voor eigen publiek opnemen tegen Mechelen. Kan Club Brugge de eerste halve finalist worden of weet Mechelen dat feestje te verstoren? Een voorbeschouwing.

Club Brugge
Club Brugge is dit seizoen fantastisch op dreef. De ploeg presteert uitstekend in de competitie en staat dan ook fier aan kop van de ranglijst. Inmiddels zijn er 22 wedstrijden gespeeld en Club Brugge wist daarin 45 punten te verzamelen, waarmee het zichzelf nadrukkelijk kandidatuur stelt voor de titel. Ook in de beker lijkt het tot dusver vanzelf te gaan. De uitwedstrijd bij Mechelen werd 0-0 waardoor Club Brugge nu voor eigen publiek het klusje mag klaren. Dat zal uiteraard niet vanzelf gaan en de spelers zullen opnieuw op de toppen van hun kunnen moeten presteren om een goed resultaat neer te zetten.

Mechelen
Mechelen wist vrij eenvoudig in de kwartfinale van het bekertoernooi te komen. Daarin verraste het de eerste wedstrijd ook door Club Brugge op 0-0 te houden. Men staat nu echter voor de loodzware taak om uit tegen Club Brugge opnieuw een goed resultaat weg te zetten. Er zal gescoord moeten worden, wil de ploeg door naar de volgende ronde. In de competitie gaat het redelijk tot dusver. We vinden KV Mechelen terug op de elfde plaats van de ranglijst. Hoewel dat een stevige middenmoter lijkt, is het gat naar de gevarenzone slechts 6 punten. Mechelen is toe aan succes en de kortste weg hier naar toe is uiteraard het bekertoernooi. De spelers zullen zich bij voorbaat niet kansloos achten en tot het uiterste gaan om Club Brugge uit te schakelen.

Voorspelling
We verwachten dat Club Brugge deze wedstrijd vrij eenvoudig zal winnen. De ploeg is beter in vorm, heeft meer individuele kwaliteiten en speelt ook nog eens thuis. Overwinning voor Club Brugge dus!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Mechelen vindt 20 januari 2015 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Club Brugge
1.36
Bwin
Gelijkspel
5.50
Mechelen
7.50

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - Mechelen : Belgische Beker 20 januari 2015