WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Club Brugge - Moeskroen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019

14/03/2019

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Club Brugge het thuis op tegen ploeg in vorm Moeskroen. Voor de thuisploeg is het vooral zaak om de achterstand op leider Racing Genk niet groter te laten worden.

Club Brugge: met kleine achterstand de Playoffs in?

Club Brugge staat gerangschikt op de tweede plaats met slechts zes punten achterstand op leider Racing Genk. Net voor de halvering van de punten is het dus belangrijk om de achterstand niet meer groter te laten worden. Club Brugge heeft een moeilijke periode achter de rug, maar lijkt de laatste weken terug op titelkoers. In zijn laatste vier wedstrijden won het drie keer en speelde het eenmaal gelijk op het veld van rivaal Anderlecht. Net voor de Playoffs lijkt de stijgende vormcurve van Vanaken, Vormer en Wesley er dus voor te zorgen dat de regerende kampioen met ambitie aan Playoff 1 kan beginnen.

Moeskroen: beste ploeg van 2019

Moeskroen bengelde lang onderaan het klassement, maar na de winterstop zette het een serieuze opmars in, waarin het zes keer wist te winnen en twee keer gelijk speelde. Hierdoor verloor Moeskroen dus nog niet dit kalenderjaar. Enige minpunt is dus dat ze de laatste twee weken bleven steken op een gelijkspel. En zeker nu het seizoen zo goed als voorbij is voor de Henegouwers is nog maar de vraag of ze zich nog eenmaal kunnen opladen voor een wedstrijd op Club Brugge.

Club Brugge wint en bevestigt stevige vorm

Moeskroen is ongeslagen dit kalenderjaar en week na week bewijzen ze dat ze een taaie klant vormen voor hun tegenstander. Dat Club Brugge dus nog best de reguliere competitie eindigt met een overwinning tegen Moeskroen is dus allesbehalve een geschenk. Wel is de timing misschien ideaal, want Club Brugge is momenteel in topvorm terwijl het seizoen van Moeskroen gespeeld is. Met hun stevige thuisreputatie en huidige vorm zien we echter Club Brugge de drie punten thuis houden. Een overwinning zou betekenen dat het de Playoff 1 aanvangt met nog slechts drie punten achterstand op leider Racing Genk.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Moeskroen vindt Zondag 17 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 3.45 GoldenPalaceCircus
Gelijkspel 5.55 Bingoal
Moeskroen 11 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - Moeskroen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019