WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018

21/12/2018

Wie wint topper in Brugge?

Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen Club Brugge en Royal Antwerp is daarvan zonder twijfel de meest interessante. De nummers twee en drie van de ranglijst spelen zondag 23 december tegen elkaar in Brugge. Wie van de twee kan een gevoelige tik uitdelen? Een voorbeschouwing.

Club Brugge

Club Brugge heeft op zijn zachtst gezegd geen indrukwekkende reeks achter de rug. De regerend landskampioen lijkt te snakken naar de winterstop. Na een uitstekend begin van de competitie kwam de klad er namelijk langzaam maar zeker in. Van de laatste zeven wedstrijden wist men er dan ook maar ťťn te winnen en dat is simpelweg te weinig voor een club die mee wil doen om de titel. De wedstrijd tegen Royal Antwerp kan dan ook een hele belangrijke zijn. Club Brugge kan namelijk drie punten uitlopen op de ploeg die tot nog toe evenveel punten wist te verzamelen in de competitie. Het thuisvoordeel van Club kan daarbij wel eens van doorslaggevend belang zijn. We mogen dan ook in ieder geval een ploeg verwachten die voor iedere meter op het voetbalveld wil gaan strijden.

Royal Antwerp

Royal Antwerp is echt helemaal terug. Inmiddels niet meer alleen op het hoogste niveau van het Belgische voetbal, maar ook in de top van de ranglijst. De oudste professionele voetbalclub van Belgie maakt dit seizoen veel indruk. Waar er in eerste instantie werd gedacht aan een tijdelijke stunt lijkt het er inmiddels toch sterk op dat we serieus rekening moeten gaan houden met Royal Antwerp als titelkandidaat. Vorige week ging het echter lelijk mis toen de huidige nummer drie van de ranglijst in eigen huis volkomen onverwacht ten onder ging tegen Waasland-Beveren. We mogen dus in ieder geval een scherp en gemotiveerd Antwerpen verwachten aanstaande zondag.

Voorspelling

We verwachten een spannende en gelijkopgaande wedstrijd waarin geen van beide ploegen erin slaagt om afstand te nemen. Daarom voorspellen we dat de wedstrijd eindigt in een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Royal Antwerp FC vindt Zondag 23 December 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.65 GoldenPalaceBwinGoldenVegas
Gelijkspel 4.3 GoldenVegas
Royal Antwerp FC 5.25 BwinGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018