WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 04 Februari 2018

02/02/2018

Club Brugge - Charleroi: terug spanning?

De Brugse machine

Club Brugge is dit seizoen een onvervalste machine die walst over tegenstander na tegenstander. Ze staan dan ook met een ruime voorsprong aan kop van het klassement. Opvallend is echter wel dat de laatste paar weken er zand in die machine lijkt te zijn gekomen. Zo werd er slecht gespeeld tegen Antwerpen, was het ook niet denderend tegen Oostende en werd er verloren van Gent. Reden tot paniek? Niet meteen, maar het is toch een groot verschil met in het begin van het seizoen. Club Brugge is dit seizoen een ploeg die het heeft van het collectief voetbal. Ze zijn sterk over de hele lijn met weinig uitschieters op Vormer na. Die Vormer is dan ook de man in bloedvorm die zijn ploeg meer dan eens over de streep trekt. Als we toch een zwak punt moeten benoemen? Dan moet dat de vreemde situatie in de goal zijn. Nieuwe keepers werden aangetrokken, maar of die nummer 1 blijven? Dat is nog maar de vraag. Zeker is alvast dat Club Brugge zich geen nieuwe nederlaag kan veroorloven.

Charleroi: verrassend seizoen

Charleroi is onder Mazzu al jaren veel sterker dan je zou verwachten. Dit seizoen is echter de kers op de taart. De zebra's bezetten al zo goed het hele seizoen de 2de plaats en doen dat met collectief sterk en mooi voetbal. Tegen Club Brugge heeft Charleroi nu de kans om terug enigszins de spanning in de competitie terug te brengen. Als er ergens onverhoopte dromen bestaan om kampioen te worden in de Waalse stad dan is nu het moment. In hun nadeel spreekt dat Charleroi in de beker met maar liefst 5 - 1 onderuit ging tegen blauw-zwart. Bovendien hebben de zebra's ook niet echt een speler die het verschil maakt met een splijtende actie.

Het verdict

Deze wedstrijd is een sleutelwedstrijd in het verdere verloop van de competitie. De spanning zal hoog zijn en de druk nog veel hoger. Club Brugge is al heel het seizoen subliem in die omstandigheden. Club Brugge wint.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Sporting de Charleroi vindt Zondag 04 Februari 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.53 GoldenPalaceBwinCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel 4.5 CircusGoldenVegas
Sporting de Charleroi 6.75 Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/02/2018 Pronostiek KV Kortrijk - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 25 Februari 2018
Met nog drie speeldagen te gaan in de Jupiler Pro League, staat met deze West-Vlaamse derby nog een serieuze inzet voor de thuisploeg. Voorbij seizoenen was het telkens Zulte Waregem die mocht spelen in Playoff 1, maar deze k... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/02/2018 Pronostiek Standard Luik - Club Brugge : Jupiler Pro League 25 Februari 2018
Voor een tweede keer in korte tijd staat deze wedstrijd op het programma. Eerder werd nog een strijd uitgevochten in de halve finale van de Beker van Belgie, waarbij Standard aan her langste eind trok en een ticket voor de fi... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/02/2018 Pronostiek Anderlecht - Moeskroen : Jupiler Pro League 25 Februari 2018
In het verleden was deze affiche een makkelijke wedstrijd voor de thuisploeg. Maar zoals de kaarten nu op tafel liggen, is het een wedstrijd die alle kanten op kan. De thuisploeg heeft de punten dringend nodig terwijl de bezo... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 04 Februari 2018