WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 04 Februari 2018

02/02/2018

Club Brugge - Charleroi: terug spanning?

De Brugse machine

Club Brugge is dit seizoen een onvervalste machine die walst over tegenstander na tegenstander. Ze staan dan ook met een ruime voorsprong aan kop van het klassement. Opvallend is echter wel dat de laatste paar weken er zand in die machine lijkt te zijn gekomen. Zo werd er slecht gespeeld tegen Antwerpen, was het ook niet denderend tegen Oostende en werd er verloren van Gent. Reden tot paniek? Niet meteen, maar het is toch een groot verschil met in het begin van het seizoen. Club Brugge is dit seizoen een ploeg die het heeft van het collectief voetbal. Ze zijn sterk over de hele lijn met weinig uitschieters op Vormer na. Die Vormer is dan ook de man in bloedvorm die zijn ploeg meer dan eens over de streep trekt. Als we toch een zwak punt moeten benoemen? Dan moet dat de vreemde situatie in de goal zijn. Nieuwe keepers werden aangetrokken, maar of die nummer 1 blijven? Dat is nog maar de vraag. Zeker is alvast dat Club Brugge zich geen nieuwe nederlaag kan veroorloven.

Charleroi: verrassend seizoen

Charleroi is onder Mazzu al jaren veel sterker dan je zou verwachten. Dit seizoen is echter de kers op de taart. De zebra's bezetten al zo goed het hele seizoen de 2de plaats en doen dat met collectief sterk en mooi voetbal. Tegen Club Brugge heeft Charleroi nu de kans om terug enigszins de spanning in de competitie terug te brengen. Als er ergens onverhoopte dromen bestaan om kampioen te worden in de Waalse stad dan is nu het moment. In hun nadeel spreekt dat Charleroi in de beker met maar liefst 5 - 1 onderuit ging tegen blauw-zwart. Bovendien hebben de zebra's ook niet echt een speler die het verschil maakt met een splijtende actie.

Het verdict

Deze wedstrijd is een sleutelwedstrijd in het verdere verloop van de competitie. De spanning zal hoog zijn en de druk nog veel hoger. Club Brugge is al heel het seizoen subliem in die omstandigheden. Club Brugge wint.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Sporting de Charleroi vindt Zondag 04 Februari 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.53 GoldenPalaceBwinCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel 4.5 CircusGoldenVegas
Sporting de Charleroi 6.75 Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/08/2018 Pronostiek Antwerpen - Club Brugge : behoudt Club het maximum ? | 19 Augustus 2018
The Great Old met een blitzstart Waar Antwerpen vorig seizoen zijn rentree in de hoogste afdeling zeker en vast niet gemist heeft is het dit seizoen pas echt met een blitzstart begonnen. Met een mooie 7 op 9 draaien ze mee b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 Pronostiek Anderlecht - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 17 Augustus 2018
Gaat Anderlecht het maximum van de punten behouden tegen hekkensluiter Moeskroen? Het new look Anderlecht zit duidelijk in de lift. Na drie speeldagen telt de ploeg van Hein Vanhaezebrouck nog steeds het maximum van de punte... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 KV Kortrijk - KV Oostende : gevecht om niet achterop te geraken - 18 Augustus 2018
KV Kortrijk: opendeurdag achterin KV Kortrijk kan met een 1 op 9 absoluut niet tevreden zijn over de seizoensstart en hetzelfde kan gezegd worden over de 7 tegendoelpunten. Verzachtende factor voor trainer De Boeck in het li... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 04 Februari 2018