WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 23 Februari 2020

22/02/2020

Zondagmiddag spelen Club Bruges en Charleroi SC tegen elkaar. Je zou dit een topper kunnen noemen. Club staat immers eerste, Charleroi derde. Het verschil in punten bedraagt inmiddels wel al dertien. Wat kunnen we verwachten van deze match?

Ik heb ít al vaker gevraagd: wie gaat Club afhouden van de titel? Er werd door de Bruggenaren maar ťťn maal verloren en zeven keer gelijk gespeeld. Maar liefst achttien matches werden gewonnen. Wat vooral elke tegenstander de moed in de schoenen zal laten zinken, is het aantal tegentreffers. Twaalf doelpunten tegen slechts: je zou bijna kunnen denken dat Club zonder doelman kan, maar dat is natuurlijk niet waar. Het is de combinatie van verdediging en doelman die daar bijna garant voor staat. De laatste weken verloren de Bruggenaren wat puntjes door gelijke spelen. Daardoor kwam Gandt wat dichterbij, maar negen punten is nog een flinke kloof. Voor de Bruggenaren geldt vooral heel blijven en de vorm vasthouden. Punten verspelen is geen ramp, Bruges begint sowieso met een mooie basis aan punten aan de Championship Play Offs.

Charleroi staat dus op een keurige derde plaats, ťťn puntje boven Royal Antwerp. Een hele goede prestatie mag dat zeker worden genoemd. Zowel thuis als uit werd twee maal verloren. Charleroi heeft zich alleen in theoretische zin nog niet geplaatst voor de Championship Play Offs. De voorsprong op KV Mechelen, dat zevende staat, is elf punten en er staan nog drie ploegen tussen beide teams. Opvallend is dat ook Charleroi niet veel doelpunten tegen kreeg: 21.

Dit kan een leuke match worden, tussen twee teams die heel goed presteren. Ik zou Charleroi best een kans willen toedichten, maar Club lijkt vooral in eigen huis onaantastbaar. Ik voorspel dan ook een kleine overwinning voor de thuisploeg.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Sporting Charleroi vindt Zondag 23 Februari 2020 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.51 LadBrokes
Gelijkspel 4.25 LadBrokes
Sporting Charleroi 7.5 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

07/04/2020 Pronostiek Team One Esports - Faze Clan : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
Over de wedstrijd van 7 april 2020 De teams FaZe en team One e -sport spelen op 7 april 2020 tegen mekaar op het rainbow six tornooi, in de Pro League van Latijn Amerika. Weetjes en uitslagen Team Faze FaZe is een Amerika... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
07/04/2020 Pronostiek INTZ eSports Club - Black Dragons : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
De teams Black Dragons e-sport en INTZ e-sport club spelen op 8 april 2020 tegen mekaar op het in een wedstrijd op Rainbow Six toernooi Pro League Seizoen, seizoen 11 - Latijns-Amerika. De gedetailleerde informatie en statis... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
04/04/2020 Pronostiek Misfits - Rogue : League Of Legend - LCS EU : 05 April 2020
Een spannende play-off wedstrijd tussen Misfits en Rogue Op 5 april is er een wedstrijd tussen de teams Rogue en Misfits in het kader van de play-off van het League of Legends kampioenschap . Informatie over de teams R... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 23 Februari 2020