WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Club Brugge - Standard Luik : Jupiler Pro League 02 December 2018

30/11/2018

Behalve Anderlecht – KRC Genk is er a.s. zondag nog een interessante match tussen twee teams uit de top-6 van de ranglijst. Het kwakkelende FC Bruges ontvangt in eigen huis Standard de Liège. Bruges staat drie posities hoger en heeft vijf punten meer. Voor beide ploegen staat er ongeveer hetzelfde op het spel. Bruges wil niet verderop raken bij koploper Genk en Royal Antwerp, Standard wil de aansluiting met de subtop behouden.

Wat is er toch met FC Bruges aan de hand? Van de laatste vijf gespeelde matches werd er slechts eentje gewonnen: Oostende werd met wel 4-0 verslagen. Er werd gelijkgespeeld bij Saint Trond en bij KRC Genk, zeker geen slechte resultaten. De laatste twee matches gingen echter verloren, bij Charleroi met 2-1 en thuis tegen Zulte Waregem met 1-3. Bruges is daardoor voorbijgestreefd door het sterk opererende Royal Antwerp en eeuwige concurrent Anderlecht is tot één punt genaderd. Wel bezet het nog de derde positie op de ranglijst en is het tot nu toe de best presterende ploeg in eigen stadion. Daar werd pas één maal verloren.

Standard de Liège staat momenteel op de zesde plek van de Jupiler Pro League. Maar ook de prestaties van de Luikenaren zijn wisselvallig. Koploper Genk werd knap op 1-1 gehouden. Daarna werd er echter met 3-1 verloren bij Zulte Waregem. Vervolgens ging men ook met 0-2 onderuit, in eigen huis tegen Royal Antwerp. De laatste twee matches werden dan weer wel gewonnen, met 0-2 bij Courtroi en in eigen huis werd AS Eupen met 3-0 verslagen.

Ik denk niet dat FC Bruges drie matches op rij zal verliezen. Het kan best een gelijk opgaande strijd worden maar ik verwacht dat Bruges met een klein verschil de match naar zich toe zal trekken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Standard Luik vindt Zondag 02 December 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.75 BetWayGoldenPalaceCircusGoldenVegas
Gelijkspel 4.2 BetWay
Standard Luik 4.7 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in België

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in België > Pronostiek Club Brugge - Standard Luik : Jupiler Pro League 02 December 2018