WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Club Brugge - Standard Luik : Jupiler Pro League 02 December 2018

30/11/2018

Behalve Anderlecht – KRC Genk is er a.s. zondag nog een interessante match tussen twee teams uit de top-6 van de ranglijst. Het kwakkelende FC Bruges ontvangt in eigen huis Standard de Liège. Bruges staat drie posities hoger en heeft vijf punten meer. Voor beide ploegen staat er ongeveer hetzelfde op het spel. Bruges wil niet verderop raken bij koploper Genk en Royal Antwerp, Standard wil de aansluiting met de subtop behouden.

Wat is er toch met FC Bruges aan de hand? Van de laatste vijf gespeelde matches werd er slechts eentje gewonnen: Oostende werd met wel 4-0 verslagen. Er werd gelijkgespeeld bij Saint Trond en bij KRC Genk, zeker geen slechte resultaten. De laatste twee matches gingen echter verloren, bij Charleroi met 2-1 en thuis tegen Zulte Waregem met 1-3. Bruges is daardoor voorbijgestreefd door het sterk opererende Royal Antwerp en eeuwige concurrent Anderlecht is tot één punt genaderd. Wel bezet het nog de derde positie op de ranglijst en is het tot nu toe de best presterende ploeg in eigen stadion. Daar werd pas één maal verloren.

Standard de Liège staat momenteel op de zesde plek van de Jupiler Pro League. Maar ook de prestaties van de Luikenaren zijn wisselvallig. Koploper Genk werd knap op 1-1 gehouden. Daarna werd er echter met 3-1 verloren bij Zulte Waregem. Vervolgens ging men ook met 0-2 onderuit, in eigen huis tegen Royal Antwerp. De laatste twee matches werden dan weer wel gewonnen, met 0-2 bij Courtroi en in eigen huis werd AS Eupen met 3-0 verslagen.

Ik denk niet dat FC Bruges drie matches op rij zal verliezen. Het kan best een gelijk opgaande strijd worden maar ik verwacht dat Bruges met een klein verschil de match naar zich toe zal trekken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Standard Luik vindt Zondag 02 December 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.75 BetWayGoldenPalaceCircusGoldenVegas
Gelijkspel 4.2 BetWay
Standard Luik 4.7 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in België

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in België > Pronostiek Club Brugge - Standard Luik : Jupiler Pro League 02 December 2018