WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Club Brugge - Standard Luik : Jupiler Pro League 08 April 2019

06/04/2019

Een rechtstreekse confrontatie tussen twee titelfavorieten

Club Brugge - Standard is zonder meer de topaffiche van het weekend in Playoff 1. Niet alleen op sportief vlak staat heel veel op het spel. Voor Standardtrainer Michel Preudhomme wordt dit een hele speciale match. Hij keert opnieuw naar de oude stal terug. Dat geeft een extra dimensie aan deze partij. Bij winst mengt Standard zich helemaal opnieuw in de titeldebatten. Bij eventueel verlies van de Rouches kan Club Brugge afstand nemen en de Luikse titeldroom mogelijk vroegtijdig uit elkaar laten spatten.

Kan Club Brugge het thuisvoordeel omzetten in winst?

Club Brugge is bezig aan een indrukwekkend thuis palmares. De Rouches mogen zich met andere woorden aan een warm onthaal verwachten. Als er een team is die door de eigen supporters naar een betere prestatie wordt geschreeuwd, dan is het wel Club. Zij kunnen altijd een tandje bijsteken. Tegen Standard vertrekt Club als torenhoge favoriet door dit beruchte thuisvoordeel. De zogeheten twaalfde man speelt nergens zo een grote rol dan bij Club. Aanknopen met een overwinning kunnen de titel ambities alleen maar kracht bij zetten. Hopelijk gaat de storm een beetje luwen in verband met de heisa rond trainer Ivan Leko en haalt het sportieve de bovenhand.

Het blije weerzien van Michel Preudhomme bij zijn ex-team

Of het een blij weerzien voor Michel Preudhomme gaat worden in het Jan Breydel stadion, valt te betwijfelen. De Rouches kunnen zich helemaal in het titeldebat mengen wanneer ze de drie punten zouden weg kapen. Standard trainer Michel Preudhomme kan na maanden inactiviteit opnieuw beroep doen op Sťbastien Pocognoli. Het is al sinds oktober geleden dat de Luikse aanvoerder inzetbaar was. Maar het is verre van zeker dat hij nu al zijn opwachting gaat maken. De Luikenaar is achter de schermen een hele belangrijke mentale pion die heel goed ligt bij de groep. Dat is de hoofdreden waarom Michel Preudhomme rekent op hem voor de psychologische ondersteuning. Club Brugge start als grote favoriet door het thuisvoordeel , maar met Standard weet je nooit uit welk vaatje ze tappen. Bij een ontketend Standard is magie immers nooit ver weg.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Club Brugge - Standard Luik vindt Maandag 08 April 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Club Brugge 1.73 GoldenPalace
Gelijkspel 4.2 UnibetGoldenPalace
Standard Luik 4.7 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Club Brugge - Standard Luik : Jupiler Pro League 08 April 2019