WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Colombia - Engeland : World Kup Voetbal 03 Juli 2018

03/07/2018

Deze match is de laatste in de reeks achtste finale wedstrijden van dit wereldkampioenschap voetbal. Op dat moment zijn er dus al zeven wedstrijden gespeeld, en weten beide ploegen al of ze bij winst in de kwartfinale mogen aantreden tegen Zweden of Zwitserland.

Colombia begon dit WK niet erg sterk: het verloor met 1-2 van Japan. Het herstelde zich echter uitstekend in de match tegen Polen, dat met liefst 3-0 werd verslagen. In de laatste en erg spannende wedstrijdronde van deze groepsfase, zegevierde het ook met 1-0 over Senegal, door een doelpunt dat pas een kwartier voor tijd viel. Omdat de andere wedstrijd, tussen Polen en Japan, ook eindigde in 1-0, in het voordeel van de Polen, werd Colombia zelfs nog verrassend groepswinnaar van deze groep H. Gevolg daarvan was dat de Zuid-Amerikanen het deze avond gaan opnemen tegen de nummer twee van groep G.

Engeland begon prima aan hun wereldkampioenschap. De eerste wedstrijd tegen TunesiŽ werd met 2-1 gewonnen. In hun tweede match waren de Britten erg op dreef en productief: het arme Panama werd met maar liefst 6-1 aan de kant gezet, een uitslag zoals we die op eindrondes nog maar zelden meemaken. Daarmee wist Engeland zich al geplaatst voor deze achtste finales. Waar veel mensen wellicht verwachtten dat de laatste groepswedstrijd, tegen het ook al geplaatste BelgiŽ, in een saaie 0-0 zou eindigen, wisten de Belgen toch ťťnmaal het net te vinden. De Engelsen eindigden daarmee als de nummer twee in hun groep.

Op de wereldranglijst ontlopen deze twee landenteams elkaar niet veel: Engeland bezit de 12e positie, de Colombianen vinden we vier plaatsen lager terug. Ik verwacht een wedstrijd die langere tijd redelijk gelijk opgaat, en die eindigt in een kleine overwinning voor de Europeanen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Colombia - Engeland vindt Dinsdag 03 Juli 2018 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Colombia 4.1 Circus
Gelijkspel 3.25 BetfirstGoldenPalace
Engeland 2.2 GoldenPalace

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/07/2018 Pronostiek Frankrijk - KroatiŽ : World Kup Voetbal 15 Juli 2018
WK-finale Frankrijk & KroatiŽ Op 15 juli 2018 spelen Frankrijk & KroatiŽ tegen elkaar in de WK-finale te Rusland. De wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt door miljoenen mensen bekeken. Frankrijk is de favoriet voor deze w... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/07/2018 Pronostiek BelgiŽ - Engeland : World Kup Voetbal 14 Juli 2018
Wat zal de teleurstelling in beide kampen groot zijn geweest: zowel de Belgen als de Engelsen waren immers dichtbij de finale van dit wereldkampioenschap voetbal. Voor BelgiŽ zou het de eerste finale ooit zijn, voor Engeland ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/07/2018 Pronostiek Frankrijk - BelgiŽ : World Kup Voetbal 10 Juli 2018
Met de halve finales van dit interessante Wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht, weten we ťťn ding zeker: de aanstaande wereldkampioen komt uit Europa. Uruguay en BraziliŽ werden immers in de kwartfinales uitgeschak... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Colombia - Engeland : World Kup Voetbal 03 Juli 2018