WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek c0ntact Gaming - mousesports : ESL One: Road to Rio - EU 29 April 2020

29/04/2020

Waar en wanneer wordt de wedstrijd gespeeld?

De wedstrijd tussen de teams mousesports en c0ntact zal op 29.04.20 worden gespeeld.
De tegenstanders zullen tegen elkaar strijden op het CS:GO toernooi ESL One: Road to Rio - Europe.

De gedetailleerde informatie en statistieken van de deelnemers:

Mousesports is de meest succesvolle Duitse e-sportclub en een van de meest legendarische professionele gaming teams ter wereld. Ze leven en ademen elke dag esport, terwijl ze deelnemen aan de meest prestigieuze toernooien over de hele wereld. Mousesports werd opgericht in Berlijn en werd al snel het te verslaan team in Duitsland. Met de opkomst van het legendarische Counter-Strike team, breidde mousesports zich uit tot andere belangrijke wedstrijden om wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en Nationale Kampioenschappen te kunnen winnen.

c0ntact Gaming is een Amerikaanse e-sportorganisatie. Ze kwamen binnen bij Counter-Strike: Global Offensive met de overname van de kern van de CR4ZY's . Daarnaast zijn ze eigenaar van de Paris Eternal spot in de Overwatch League en de Paris Legion spot in de Call of Duty League.

De recente resultaten van beide teams

Het aantal overwinningen in de laatste 5 wedstrijden: c0ntact - 1 / mousesports - 2
Het aantal overwinningen in de laatste 10 wedstrijden: c0ntact - 2 / mousesports - 7
De ploegen hebben mekaar nog nooit ontmoet voor een onderling duel.

Onze tips voor wie een gokje wil wagen

De meerderheid van de expert en geloven in de overwinning van de mousesports. De kansen worden gewaardeerd met een rating van 1.181. Volgens de mening van de kenners zijn c0ntact de buitenstaander en de kansen op hun overwinning krijft een rating van 4.630. Voor bijna zeker winst moet je jouw geld inzetten op mousesports. Als je liever op de verrassing speel en meer geld wil winnen kan je bij een overwinning van c0ntact Gaming bij een inzet van 10 euro ongeveer 46 euro binnenhalen, een winst van 36 euro.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd c0ntact Gaming - mousesports vindt Woensdag 29 April 2020 om 14:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
c0ntact Gaming
5
Bwin
mousesports
1.16
UnibetBwin

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek c0ntact Gaming - mousesports : ESL One: Road to Rio - EU 29 April 2020