WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek CounterStrike - ESL - Esport | Astralis - ENCE : 20 Maart 2020

20/03/2020

Op de derde speeldag van de ESL Pro League neemt Astralis het op tegen ENCE. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd na een povere start.

Astralis

Astralis is een Deens Counterstrike team dat wordt gecoacht door Danny SÝrensen (zonic) en Lukas Rossander (gla1ve) als sleutelspeler heeft. Astralis kan het meest succesvolle team in de CounterStrike geschiedenis genoemd worden. Het won immers de meeste Major tornooien, namelijk de ELEAGUE Major: Atlanta 2017, FACEIT Major: London 2018, IEM Katowice Major 2019, en StarLadder Major: Berlin 2019. Het is ook het eerste team ooit dat drie Majors op een rij won. Een ander record op hun naam is die van het langst ongeslagen te zijn. Tussen februari 2018 en de BLAST Pro Series: Madrid 2019 speelden ze 31 LAN matchen zonder nederlaag. Het team dat echter een einde aan deze reeks maakte was ENCE, de komende tegenstander in de ESL Pro League.

ENCE

ENCE is een Counterstrike team uit Finland en werd opgericht in 2013. Het team wordt gecoacht door Slaava Ršsšnen (Twista) en heeft Aleksi Jalli (alli) als teamleader. Het volledige team bestaat uit Finnen. Eind vorig jaar eindigde het nog op de tweede plaats in de CS:GO Asia Championships 2019. In de ESL Pro League lijken ze hun start te hebben gemist, met twee nederlagen op de eerste twee speeldagen.

Astralis favoriet met veel voorsprong

Bookmakers zijn het er over eens. Astralis wint dit duel makkelijk. Toch bestaat er nooit geen zekerheid. Het was net ENCE die een einde maakte aan de reeks ongeslagen LAN wedstrijden van Astralis vorig jaar.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Astralis - ENCE vindt Vrijdag 20 Maart 2020 om 22:50 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Astralis
1.12
Betfirst
ENCE
5.75
Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

07/04/2020 Pronostiek Team One Esports - Faze Clan : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
Over de wedstrijd van 7 april 2020 De teams FaZe en team One e -sport spelen op 7 april 2020 tegen mekaar op het rainbow six tornooi, in de Pro League van Latijn Amerika. Weetjes en uitslagen Team Faze FaZe is een Amerika... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
07/04/2020 Pronostiek INTZ eSports Club - Black Dragons : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
De teams Black Dragons e-sport en INTZ e-sport club spelen op 8 april 2020 tegen mekaar op het in een wedstrijd op Rainbow Six toernooi Pro League Seizoen, seizoen 11 - Latijns-Amerika. De gedetailleerde informatie en statis... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
04/04/2020 Pronostiek Misfits - Rogue : League Of Legend - LCS EU : 05 April 2020
Een spannende play-off wedstrijd tussen Misfits en Rogue Op 5 april is er een wedstrijd tussen de teams Rogue en Misfits in het kader van de play-off van het League of Legends kampioenschap . Informatie over de teams R... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek CounterStrike - ESL - Esport | Astralis - ENCE : 20 Maart 2020