WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek CroatiŽ - ItaliŽ : Eurokwalificatie 2016 12 Juni 2015

10/06/2015

Eurokwalificatie 2016 Croatië tegen Italië

Op vrijdag 12 juni 2015 zullen voetbalfans getuigen kunnen zijn van de euro kwalificatie voetbalploeg 2016 die gespeeld zal worden tussen Kroatië en Italië. Om de overwinning aan iemand door te geven, is moeilijk te zeggen want beide ploegen hebben dit seizoen al goed gespeeld. Beide ploegen hebben nauwelijks tegenslag gehad op het voetbalveld en hebben zich hogerop weten te klimmen dankzij uitmuntende resultaten. Het is een feit dat Kroatië net iets beter heeft gespeeld dan Italië dit jaar, maar dat wil niet zeggen dat de overwinning daarom al aan Kroatië gegeven is. Voetbalfans moeten nog even wachten en dan is het weer zo ver.

Taliaans voetbalelftal

Het Italiaanse voetbalelftal is het team van Italië die ook La Suadra Azzurra wordt genoemd in het thuisland. Als men de naam zou vertalen dan zou men het blauwe team heten. Italië is al meermaals grote kampioen geworden, laatst nog in 2006 en wie weet zouden ze nu weer kampioen kunnen worden. Als het van de doelman Mattia Perin afhangt, is de match zo gewonnen. Hij weet als geen ander hoe hij de bal van de tegenpartij uit het doel moet houden. Als Mattia Perin niet kan dan staat steevast Salvatore Sirrigu op om hem te vervangen, wat hij al zeer goed gedaan heeft. Bij de verdediging staan enkele grote namen zoals Lorenzo de Silvestri die afkomstig is uit Italië en die al als klein jongetje op het veld stond. Daarnaast staat Emiliano Morreti naast hem, iets wat het Italiaans elftal nodig heeft bij grotere matchen.

Kroatische elftal

Als men de voetbalploeg van Kroatië volgt, dan weet men dat men oog heeft voor hardwerkend talent. In de ploeg zitten heel veel buitenlanders die men via transfers heeft aangetrokken. De verdediger Darijo Sra die afkomstig is uit Roemenië heeft men na lang onderhandelen in de ploeg kunnen krijgen. Kroatië heeft een sterke doelman genaamd Stipe Pletikosa en hij is afkomstig uit Denemarken en speelt al enkele jaren voor de voetbalploeg. De sterkste middenvelder is Luka Modric. Met deze sterke spelers zou de ploeg kunnen winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd CroatiŽ - ItaliŽ vindt Vrijdag 12 Juni 2015 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
CroatiŽ
2.36
GoldenPalaceCircus
Gelijkspel
3.2
GoldenVegas
ItaliŽ
3.3
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek CroatiŽ - ItaliŽ : Eurokwalificatie 2016 12 Juni 2015