WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek CroatiŽ - ItaliŽ : Eurokwalificatie 2016 12 Juni 2015

10/06/2015

Eurokwalificatie 2016 Croatië tegen Italië

Op vrijdag 12 juni 2015 zullen voetbalfans getuigen kunnen zijn van de euro kwalificatie voetbalploeg 2016 die gespeeld zal worden tussen Kroatië en Italië. Om de overwinning aan iemand door te geven, is moeilijk te zeggen want beide ploegen hebben dit seizoen al goed gespeeld. Beide ploegen hebben nauwelijks tegenslag gehad op het voetbalveld en hebben zich hogerop weten te klimmen dankzij uitmuntende resultaten. Het is een feit dat Kroatië net iets beter heeft gespeeld dan Italië dit jaar, maar dat wil niet zeggen dat de overwinning daarom al aan Kroatië gegeven is. Voetbalfans moeten nog even wachten en dan is het weer zo ver.

Taliaans voetbalelftal

Het Italiaanse voetbalelftal is het team van Italië die ook La Suadra Azzurra wordt genoemd in het thuisland. Als men de naam zou vertalen dan zou men het blauwe team heten. Italië is al meermaals grote kampioen geworden, laatst nog in 2006 en wie weet zouden ze nu weer kampioen kunnen worden. Als het van de doelman Mattia Perin afhangt, is de match zo gewonnen. Hij weet als geen ander hoe hij de bal van de tegenpartij uit het doel moet houden. Als Mattia Perin niet kan dan staat steevast Salvatore Sirrigu op om hem te vervangen, wat hij al zeer goed gedaan heeft. Bij de verdediging staan enkele grote namen zoals Lorenzo de Silvestri die afkomstig is uit Italië en die al als klein jongetje op het veld stond. Daarnaast staat Emiliano Morreti naast hem, iets wat het Italiaans elftal nodig heeft bij grotere matchen.

Kroatische elftal

Als men de voetbalploeg van Kroatië volgt, dan weet men dat men oog heeft voor hardwerkend talent. In de ploeg zitten heel veel buitenlanders die men via transfers heeft aangetrokken. De verdediger Darijo Sra die afkomstig is uit Roemenië heeft men na lang onderhandelen in de ploeg kunnen krijgen. Kroatië heeft een sterke doelman genaamd Stipe Pletikosa en hij is afkomstig uit Denemarken en speelt al enkele jaren voor de voetbalploeg. De sterkste middenvelder is Luka Modric. Met deze sterke spelers zou de ploeg kunnen winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd CroatiŽ - ItaliŽ vindt Vrijdag 12 Juni 2015 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
CroatiŽ
2.36
GoldenPalaceCircus
Gelijkspel
3.2
GoldenVegas
ItaliŽ
3.3
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek CroatiŽ - ItaliŽ : Eurokwalificatie 2016 12 Juni 2015