WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Dinamo Minsk - Neman Grodno : Premier League 16 April 2020

15/04/2020

Nu alle voetbalcompetities in Europa stil liggen door het coronavirus, zijn alle ogen gericht op de competitie van Wit-Rusland. Hier gaat het voetballeven nog gewoon door en neemt Dinamo Minsk het op tegen Neman Grodno.

Dinamo Minsk

Dinamo Minsk heeft zijn competitiestart helemaal gemist. Na vier speeldagen wist het slechts drie punten te sprokkelen waardoor het nu in de gevarenzone staat gerangschikt. Dat is toch wel verrassend gezien de club toch vaak meestrijdt om de Europese tickets. Het is dus aan coach Sergei Gurenko om het tij zo snel mogelijk te keren. In de laatste onderlinge drie duels met Neman Grodno was het telkens een enkel doelpunt die de wedstrijd besliste.

Neman Grodno

Neman Grodno haalde vijf punten uit de eerste vier wedstrijden van de competitie en kan startte dus matig aan het seizoen. Verrassend was de nederlaag op de vorige speeldag dan weer niet door de rode kaart die Neman Grodno in de eerste helft kreeg. Man in vorm is de spits Kadimyan Gegam die reeds twee keer wist te scoren en hiermee topschutter voor zijn team is. Vaste waarde Marusic Zoran is dan weer geschorst voor de komende wedstrijd.

Dinamo Minsk zet zaken recht

Ondanks dat de huidige stand Neman Grodno in het voordeel stellen zien we Dinamo Minsk zijn tweede overwinning van dit seizoen pakken. Op die manier zetten ze hun slechte start wat recht en kunnen ze terug naar de bovenste helft van de stand kijken. Bookmakers volgen dit advies en plaatsen de thuisploeg als grote favoriet. Toch zien ze het verschil niet echt groot worden.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Dinamo Minsk - Neman Grodno vindt Donderdag 16 April 2020 om 17:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Dinamo Minsk
1.72
Unibet
Gelijkspel
3.5
Unibet
Neman Grodno
5.25
CircusGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Dinamo Minsk - Neman Grodno : Premier League 16 April 2020