WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Duitsland - Mexico : World Kup Voetbal 17 Juni 2018

14/06/2018

Aanstaande zondag om 17.00 uur kunnen voetballiefhebbers weer getuigen zijn van een spannende, verwachte wedstrijd tussen Duitsland en Mexico. Het is natuurlijk heel erg moeilijk om van tevoren te voorspellen wie er de winnaar gaat zijn, maar als we naar de voorbije statistieken kijken, weten we dat Duitsland net ietsje sterker uit de hoek komt dan Mexico. Wat ook de uitslag zal worden, ťťn ding is zeker en dat is dat het een spannende wedstrijd zal worden.

Voetbalploeg Duitsland

Dit jaar zal het voor het Duitse elftal de negentiende keer zijn dat zij zullen meedoen aan het WK voetballen. De voetbalploeg van Duitsland heeft daarom om zich nog beter te profileren elk van hun betere spelers meegenomen om het op te nemen tegen de andere, deelnemende landen van het Wereld Kampioenschap. We weten als geen ander dat er in het Duitse ploeg heel wat Ďíbetereíí spelers meedoen zoals ook onder andere Manuel Neuer. Manuel is nog maar pas 32 geworden in maart en hij heeft al in heel wat grotere Duitse voetbalploegen gespeeld waaronder FC Schalke en Bayern MŁnchen. In 2009 werd hij wereldkampioen in het Duitse Nationale Team. Een andere jonge speler is genaamd: JťrŰme Boateng. Hij is ook nog vrijwel zeer jong, maar liefst 30 jaar en hij heeft zichzelf al op jonge leeftijd weten op te werken. Voordat hij in het Duits Elftal kwam, heeft hij jaren samen met Manuel in Bayern MŁnchen gespeeld, elke keer in de rol van verdediger.

Voetbalploeg Mexico

Als we de twee voetbalploegen vergelijken, zien we ijzersterke spelers tegenover elkaar staan. Mexico is misschien in het begin van het WK een beetje zwakjes geweest, maar toch zien we vaak mooie cijfers waarmee ze een voetbalmatch kunnen beŽindigen. Als we naar een keeper gaan kijken die nog zeer jong is en al meespeelt van jongere leeftijd dan kunnen we niet omheen Josť Corona. Een jong iemand die de verdediging voor zijn rekening neemt is Edson Ńlaverez, die gekend is om zijn sterke rechterbeen. Deze worden getraind door de bekende trainer Juan Carlos Osorio.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Duitsland - Mexico vindt Zondag 17 Juni 2018 om 17:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Duitsland 1.51 Betfirst
Gelijkspel 4.45 BetfirstGoldenPalace
Mexico 7.6 Unibet

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/08/2018 Pronostiek Antwerpen - Club Brugge : behoudt Club het maximum ? | 19 Augustus 2018
The Great Old met een blitzstart Waar Antwerpen vorig seizoen zijn rentree in de hoogste afdeling zeker en vast niet gemist heeft is het dit seizoen pas echt met een blitzstart begonnen. Met een mooie 7 op 9 draaien ze mee b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 Pronostiek Anderlecht - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 17 Augustus 2018
Gaat Anderlecht het maximum van de punten behouden tegen hekkensluiter Moeskroen? Het new look Anderlecht zit duidelijk in de lift. Na drie speeldagen telt de ploeg van Hein Vanhaezebrouck nog steeds het maximum van de punte... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 KV Kortrijk - KV Oostende : gevecht om niet achterop te geraken - 18 Augustus 2018
KV Kortrijk: opendeurdag achterin KV Kortrijk kan met een 1 op 9 absoluut niet tevreden zijn over de seizoensstart en hetzelfde kan gezegd worden over de 7 tegendoelpunten. Verzachtende factor voor trainer De Boeck in het li... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Duitsland - Mexico : World Kup Voetbal 17 Juni 2018