WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Duitsland - Nederland : Kwalificatie Euro 2020 06 September 2019

06/09/2019

Aanstaande vrijdagavond staat er een interessante en zeer belangrijke match op de voetbalkalender van de kwalificatieronde voor Euro 2020. In Hamburg ontvangt het nationale team van Duitsland de eeuwige rivaal en naaste buur Nederland. Matches tussen deze twee West-Europese teams trekken altijd de volle aandacht en leveren vaak ontmoetingen met veel spektakel op.

Beide teams spelen in groep C van deze kwalificatieronde voor de eindronde van het Europese kampioenschap van 2020. Voor Nederland is deze match wellicht nog net iets belangrijker dan voor de Duitsers. De reden is heel simpel: Nederland verloor in maart, in Amsterdam, met 2-3 van de opponent van deze avond en kan zich eigenlijk geen tweede verliespartij veroorloven. Duitsland heeft in drie matches nog geen punten verspeeld.

Wat het in een aantal groepen, waaronder deze groep C, onoverzichtelijk maakt is het ongelijke aantal gespeelde matches door de verschillende landen. Noord-Ierland en Wit-Rusland hebben al vier matches gespeeld, Nederland pas twee. Omdat de Noord-Ieren al hun matches hebben gewonnen (twee maal tegen Estland en twee maal tegen Wit-Rusland) gaat Nederland aan een inhaalrace beginnen. Noord-Ierland heeft immers al twaalf punten, Nederland pas drie.

Duitsland begon deze kwalificatieronde met de genoemde 2-3 overwinning in Nederland. Die zege zal de Duitsers bijzonder goed hebben gesmaakt na de uitschakeling in de Nations League. Het Duitsland van nu lijkt ook weer een stuk sterker dan het Duitsland van toen, de ploeg is gegroeid. Daarna wonnen de Duitsers ook bij Wit-Rusland, met 0-2. Tot slot werd in juni het arme Estland in Mainz met 8-0 verpulverd. Drie matches gespeeld: negen punten. Dertien maal gescoord, twee doelpunten (tegen Nederland) tegen. Dat zijn mooie cijfers.

Nederland won zijn eerste kwalificatiematch thuis met 4-0 van Wit-Rusland. Daarna volgde dus de pijnlijke nederlaag tegen Duitsland. De druk zal groot zijn voor de Nederlanders. Opnieuw verliezen van de Duitsers levert een kloof van zes punten tussen beide landen op. Nederland zal dan alle resterende matches moeten winnen om Noord-Ierland in te halen.

Omdat er veel op het spel staat en beide ploegen goed aan elkaar gewaagd lijken, voorspel ik een gelijke eindstand, mťt doelpunten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Duitsland - Nederland vindt Vrijdag 06 September 2019 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Duitsland 2.43 Unibet
Gelijkspel 3.9 Betfirst
Nederland 3.85 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/09/2019 Pronostiek Moeskroen - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 September 2019
Moeskroen - Kortrijk in het teken van de revelatie Met Moeskroen-Kortrijk op de affiche staan twee teams tegenover elkaar die gerust de revelaties van het prille voetbalseizoen mogen worden genoemd. Vooral het gedoodverfde M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019
Hoe gaan de spelers van Standard de LiŤge om met het toch wel onverwachte 1-0 verlies bij Anderlecht, begin van deze maand? Waarschijnlijk hadden ze voor deze match gedacht drie punten mee te nemen uit Brussel. Anderzijds vie... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019
Zaterdagavond worden er vier matches gespeeld in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. Wellicht niet de meest in het oog springende is die tussen AS Eupen en Zulte Waregem. Voor beide ploegen is dit echter een belangrijke m... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Duitsland - Nederland : Kwalificatie Euro 2020 06 September 2019