WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Duitsland - Nederland : Kwalificatie Euro 2020 06 September 2019

06/09/2019

Aanstaande vrijdagavond staat er een interessante en zeer belangrijke match op de voetbalkalender van de kwalificatieronde voor Euro 2020. In Hamburg ontvangt het nationale team van Duitsland de eeuwige rivaal en naaste buur Nederland. Matches tussen deze twee West-Europese teams trekken altijd de volle aandacht en leveren vaak ontmoetingen met veel spektakel op.

Beide teams spelen in groep C van deze kwalificatieronde voor de eindronde van het Europese kampioenschap van 2020. Voor Nederland is deze match wellicht nog net iets belangrijker dan voor de Duitsers. De reden is heel simpel: Nederland verloor in maart, in Amsterdam, met 2-3 van de opponent van deze avond en kan zich eigenlijk geen tweede verliespartij veroorloven. Duitsland heeft in drie matches nog geen punten verspeeld.

Wat het in een aantal groepen, waaronder deze groep C, onoverzichtelijk maakt is het ongelijke aantal gespeelde matches door de verschillende landen. Noord-Ierland en Wit-Rusland hebben al vier matches gespeeld, Nederland pas twee. Omdat de Noord-Ieren al hun matches hebben gewonnen (twee maal tegen Estland en twee maal tegen Wit-Rusland) gaat Nederland aan een inhaalrace beginnen. Noord-Ierland heeft immers al twaalf punten, Nederland pas drie.

Duitsland begon deze kwalificatieronde met de genoemde 2-3 overwinning in Nederland. Die zege zal de Duitsers bijzonder goed hebben gesmaakt na de uitschakeling in de Nations League. Het Duitsland van nu lijkt ook weer een stuk sterker dan het Duitsland van toen, de ploeg is gegroeid. Daarna wonnen de Duitsers ook bij Wit-Rusland, met 0-2. Tot slot werd in juni het arme Estland in Mainz met 8-0 verpulverd. Drie matches gespeeld: negen punten. Dertien maal gescoord, twee doelpunten (tegen Nederland) tegen. Dat zijn mooie cijfers.

Nederland won zijn eerste kwalificatiematch thuis met 4-0 van Wit-Rusland. Daarna volgde dus de pijnlijke nederlaag tegen Duitsland. De druk zal groot zijn voor de Nederlanders. Opnieuw verliezen van de Duitsers levert een kloof van zes punten tussen beide landen op. Nederland zal dan alle resterende matches moeten winnen om Noord-Ierland in te halen.

Omdat er veel op het spel staat en beide ploegen goed aan elkaar gewaagd lijken, voorspel ik een gelijke eindstand, mťt doelpunten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Duitsland - Nederland vindt Vrijdag 06 September 2019 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Duitsland 2.43 Unibet
Gelijkspel 3.9 Betfirst
Nederland 3.85 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Duitsland - Nederland : Kwalificatie Euro 2020 06 September 2019