WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Duitsland - OekraÔne : Euro 2016 12 Juni 2016

11/06/2016

Op zoek naar een nieuwe triomf

Duitsland is de regerende wereldkampioen en is naar dit EK gekomen met slechts één doelstelling in gedachten: ook hier met de hoofdprijs gaan lopen. Om dat te doen hebben de Duitsers nog 14 spelers over van de succesvolle campagne in Brazilië goed twee jaar terug. Nochtans is het algemene gevoel dat de Duitsers minder goed ervoor staan dan toen. Dat Löw ervoor koos om André Schürrle en Lukas Podolski mee te nemen wordt immers op gefronste wenkbrauwen getrakteerd: beiden zijn compleet uit vorm. Bovendien zijn de uitslagen in de recente vriendenmatchen niet om over huis naar te schrijven. Maar toch, een team dat namen als Özil, Müller, Neuer, Hummels en dergelijke in de basis kan zetten is een team dat op ieder toernooi tot de topfavorieten hoort te behoren. Laten we daarbij ook niet vergeten dat Duitsland een toernooi ploeg bij uitstek is en fris, aanvallend voetbal speelt.

Het onbekende Oekraïne

Oekraïne is altijd al een land geweest van veel werkers en een paar heel goede voetballers die toch wat onder de radar blijven. Dit stevig blok mag dan ook zeker en vast niet onderschat worden. Ze toonden in de voorbereiding al dat ze zo goed als iedereen de baas kunnen en nog veel belangrijker: mentaliteit op overschot hebben. Met dribbelkonten Knoplyanka en Yarmolenko in de basis is er bovendien ook wel wat kwaliteit aanwezig. De zwakke plekken van dit elftal zijn ongetwijfeld de zeer beperkte doelman en de wankele verdediging. Bovendien zijn er twijfels over de samenhorigheid in het elftal na enkele incidenten. Verwacht desondanks toch maar dat Oekraïne met zwaar fysiek spel en veel vechtlust het ieder team lastig kan maken. Dit elftal onderschatten is vragen om problemen.

Het verdict

Hoe stevig het blok van Oekraïne dan ook mag zijn. Op het eind van de dag spelen ze tegen Duitsland en dat is een match-up die slechts zelden tot goede resultaten zal leiden. Duitsland wint dan ook na een bitsige, hardbevochten wedstrijd. Aan het eind winnen de Duitsers altijd.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Duitsland - OekraÔne vindt Zondag 12 Juni 2016 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Duitsland
1.62
Circus
Gelijkspel
4.1
BwinLadBrokes
OekraÔne
7
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Duitsland - OekraÔne : Euro 2016 12 Juni 2016