WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Duitsland - Portugal : World Cup 2014 wedstrijd 16 juni

15/06/2014

Wint Duitsland openingswedstrijd tegen Portugal?

Het Wereldkampioenschap voetbal is in volle gang en dat betekent dat mensen overal ter wereld drie weken lang in de ban zijn van het voetbal. In de poulewedstrijden zijn direct enkele topwedstrijden te zien. Zo speelde het Nederlands Elftal al tegen Spanje, de ploeg waar het vier jaar terug de finale van verloor. Ook Italië en Duitsland speelden al tegen elkaar. Maandag 16 juni staat de volgende topper alweer op het programma. Duitsland, dat door velen tot de titelfavorieten gerekend wordt, speelt dan haar eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap tegen Portugal. Welk van de twee ploegen kan het WK beginnen met een overwinning en daarmee de belangrijke eerste drie punten binnen halen? Een voorbeschouwing.

Duitsland
De Duitsers worden door veel kenners gezien als een van de grote favorieten tijdens dit WK en dat is vrij logisch wanneer we de selectie van het Duits Elftal bekijken. Vlak voor het wereldkampioenschap kregen de Duitsers te maken met een flinke tegenvaller door de blessure van Marco Reus, de sterspeler van Borussia Dortmund. Ook zonder Reus blijft er echter nog meer dan genoeg kwaliteit over bij Duitsland met spelers als Kroos, Muller, Schweinsteiger, Lahm en andere wereldtoppers. Het blijft natuurlijk wel de vraag of al deze spelers ook als team op het wereldkampioenschap kunnen presteren.

Portugal
Portugal is een van de outsiders die WK en dat komt voornamelijk door de aanwezigheid van Christian Ronaldo. Hoewel de Portugezen naast Ronaldo nog enkele andere zeer goede spelers heeft, lijkt het team zonder Ronaldo tekort te komen. Het is ook nog maar de vraag of Ronaldo op tijd fit raakt voor de wedstrijd. In aanloop naar het Wereldkampioenschap en deze eerste wedstrijd tegen Portugal moest Christiano Ronaldo namelijk diverse keren de training verlaten en lijkt de vermoeidheid zijn tol te gaan eisen na een lang en zwaar seizoen bij Real Madrid. Het is voor Portugal te hopen dat hij meedoet tegen Duitsland omdat zijn aanwezigheid het verschil kan maken.

Voorspelling
We voorspellen een kleine en moeizame overwinning voor Duitsland, zelfs wanneer Christiano Ronaldo mee speelt bij Portugal.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Duitsland - Portugal vindt 16 juni 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Duitsland
2.15
BetFirst Unibet Circus LadBrokes
Gelijkspel
3.25
BetFirst Unibet Goldenpalace Circus LadBrokes
Portugal
3.80
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Duitsland - Portugal : World Cup 2014 wedstrijd 16 juni