WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Duitsland - Portugal : World Cup 2014 wedstrijd 16 juni

15/06/2014

Wint Duitsland openingswedstrijd tegen Portugal?

Het Wereldkampioenschap voetbal is in volle gang en dat betekent dat mensen overal ter wereld drie weken lang in de ban zijn van het voetbal. In de poulewedstrijden zijn direct enkele topwedstrijden te zien. Zo speelde het Nederlands Elftal al tegen Spanje, de ploeg waar het vier jaar terug de finale van verloor. Ook Italië en Duitsland speelden al tegen elkaar. Maandag 16 juni staat de volgende topper alweer op het programma. Duitsland, dat door velen tot de titelfavorieten gerekend wordt, speelt dan haar eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap tegen Portugal. Welk van de twee ploegen kan het WK beginnen met een overwinning en daarmee de belangrijke eerste drie punten binnen halen? Een voorbeschouwing.

Duitsland
De Duitsers worden door veel kenners gezien als een van de grote favorieten tijdens dit WK en dat is vrij logisch wanneer we de selectie van het Duits Elftal bekijken. Vlak voor het wereldkampioenschap kregen de Duitsers te maken met een flinke tegenvaller door de blessure van Marco Reus, de sterspeler van Borussia Dortmund. Ook zonder Reus blijft er echter nog meer dan genoeg kwaliteit over bij Duitsland met spelers als Kroos, Muller, Schweinsteiger, Lahm en andere wereldtoppers. Het blijft natuurlijk wel de vraag of al deze spelers ook als team op het wereldkampioenschap kunnen presteren.

Portugal
Portugal is een van de outsiders die WK en dat komt voornamelijk door de aanwezigheid van Christian Ronaldo. Hoewel de Portugezen naast Ronaldo nog enkele andere zeer goede spelers heeft, lijkt het team zonder Ronaldo tekort te komen. Het is ook nog maar de vraag of Ronaldo op tijd fit raakt voor de wedstrijd. In aanloop naar het Wereldkampioenschap en deze eerste wedstrijd tegen Portugal moest Christiano Ronaldo namelijk diverse keren de training verlaten en lijkt de vermoeidheid zijn tol te gaan eisen na een lang en zwaar seizoen bij Real Madrid. Het is voor Portugal te hopen dat hij meedoet tegen Duitsland omdat zijn aanwezigheid het verschil kan maken.

Voorspelling
We voorspellen een kleine en moeizame overwinning voor Duitsland, zelfs wanneer Christiano Ronaldo mee speelt bij Portugal.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Duitsland - Portugal vindt 16 juni 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Duitsland
2.15
BetFirst Unibet Circus LadBrokes
Gelijkspel
3.25
BetFirst Unibet Goldenpalace Circus LadBrokes
Portugal
3.80
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Duitsland - Portugal : World Cup 2014 wedstrijd 16 juni