WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek ENCE - Complexity Gaming : CounterStrike - ESL One EU - 29 April 2020

29/04/2020

Wanneer spelen de teams tegen elkaar?

De teams Complexity Gaming en ENCE spelen op 29.04.20 hun wedstrijd.
op het CS:GO toernooi ESL One: Road to Rio - Europe.

Statistieken en informatie over teams

Complexity Gaming is een van de meest langdurige en gerespecteerde eSports teams in Noord-Amerika. De organisatie, opgericht in 2003 door Jason "1" Lake, heeft een lange geschiedenis van kampioenschapskaliber teams in veel verschillende spellen. Terwijl coL een rijke geschiedenis van kampioenschap FPS-teams heeft, is hun aandacht de laatste jaren enigszins verschoven naar wedstrijden in het MOBA/ARTS-genre met ondernemingen in DOTA 2, League of Legends, en Heroes of Newerth. Momenteel heeft Complexity divisies voor de volgende wedstrijden: Counter-Strike: wereldwijd offensief, Dota 2, FIFA, Clash Royale, enz.

ENCE(vroeger ENCE e-Sports) is een Finse e-sportorganisatie die zich voornamelijk richt op de Finse scŤne. Ze zijn actief in Counter-Strike: Global Offensive en Hearthstone.

De resultaten in de laatste 5 wedstrijden: ENCE - 1 overwinning / Complexiteitsgaming - 2 overwinningen. Resultaten in de laatste 10 wedstrijden: ENCE - 1 overwinning / Complexiteitsgaming - 5 overwinningen. Beide hebben het nog nooit tegen elkaar opgenomen.

Onze tips voor een gokje

Op dit moment ziet de meerderheid van de kenners het team Complexity Gaming unaniem als de favoriet van het spel met overwinning die zich vertaalt in een rating van 1,648. De kansen van NCE om te winnen worden beoordeeld met gemiddelde van 2.177. Een gokje van 10 euro levert een winst op van 6 euro. Bij winst van de underdog kun je ongeveer 12 euro winst maken als je een gokje van 10 euro waagt.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd ENCE - Complexity Gaming vindt Woensdag 29 April 2020 om 17:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
ENCE
2.2
Bwin
Complexity Gaming
1.7
Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek ENCE - Complexity Gaming : CounterStrike - ESL One EU - 29 April 2020