WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Energetik BGU - Gorodeya : Voetbal Wit-Rusland | 16 April 2020

15/04/2020

Wit-Rusland is momenteel een van de weinige competities ter wereld waar het voetbal gewoon nog doorgaat ondanks de huidige globale gezondheidscrisis. Op de vijfde speeldag nemen Energetik BGU en Gorodeya het tegen elkaar op in een strijd voor drie belangrijke punten.

Energetik BGU

Met drie overwinningen staat de club mee aan de leiding van het klassement. Na de nederlaag op de openingsspeeldag wist het drie keer op een rij te winnen, waaronder de belangrijke drie punten tegen BATE op de vorige speeldag. Met drie doelpunten speelt vooral spits Jakhshibaev Jasur een groot aandeel in de uitstekende start. In de komende wedstrijd speelt Energetik BGu dus vooral om mee aan de leiding te blijven.

Gorodeya

Met twee overwinningen en twee nederlagen is de start van Gorodeya het makkelijkst als gemiddeld te noemen. Het team van Oleg Radushko begon uitstekend aan de competitie met twee overwinningen op een rij, maar kon deze reeks in de twee laatste wedstrijden niet verder zetten. De aanvalslinie is in deze fase van de competitie nog niet echt in vorm, want het wist slechts twee keer te scoren. Gelukkig voor het team was dit telkens wel genoeg voor de drie punten.

Energetik BGU wint makkelijk

Hoewel voetbal nooit een exacte wetenschap is, lijkt de uitkomst van deze wedstrijd makkelijk te voorspellen. Energetik wordt ook door de bookmakers naar voor geschoven als favoriet. We voorspellen dan ook een vlotte overwinning voor de thuisploeg waardoor ze mee aan de leiding blijven in de stand.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Energetik BGU - Gorodeya vindt Donderdag 16 April 2020 om 15:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Energetik BGU
1.75
CircusGoldenVegas
Gelijkspel
3.5
UnibetCircusGoldenVegas
Gorodeya
4.5
CircusGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Energetik BGU - Gorodeya : Voetbal Wit-Rusland | 16 April 2020