WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Engeland - IJsland : Euro 27 Juni 2016

26/06/2016

Zet Engeland stug IJsland schaakmat?

Een herhaling van de laatste onderlinge ontmoeting tussen Engeland en IJsland zit er qua uitslag maandag niet in. Tijdens de 6-1 van 2004 was IJsland immers nog echt een land uit de kelder van het internationale voetbal en was het niet zo verschrikkelijk moeilijk voor de nu nog altijd aanwezige Wayne Rooney om twee treffers te maken.

Anno 2016 liggen de kaarten echter heel anders. Zowel Engeland als IJsland kwam de poulefase op dit EK door met één zege en twee gelijke spelen. Toch zijn de statistieken van de Engelsen beduidend beter met slechts twee nederlagen (Nederland en Spanje) in de laatste 25 ontmoetingen. Het stugge karaktervoetbal van de formatie van Lars Lagerbäck daarentegen rendeert een stuk minder. De ploeg profiteerde tegen Oostenrijk vooral van de ruimte die door de opponent - die alleen gebaat was bij een zege - werd geboden. De Engelsen zullen meer zekerheid kunnen inbouwen, waardoor het duel best eens een tactisch steekspel zou kunnen worden.

Belangrijke invallers

Normaliter zou dat in het voordeel moeten zijn van de Engelsen, die over een veel breder arsenaal aan spelers beschikken. Waar IJsland duidelijk zwakker wordt bij het inbrengen van de tweede garnituur, is dat bij Engeland veel minder het geval. Zo bleek al tijdens de beladen wedstrijd tegen Wales waarin uitgerekend de invallers Vardy en Sturridge met hun treffers het duel deden kantelen. Bovendien hebben de Engelsen veel meer ervaring met de belastende wedstrijdfrequentie tijdens een internationaal toernooi, ook al zijn alle spelers van IJsland actief in buitenlandse competities. Maar de eilandbewoners hebben zich wel vaker sluipmoordenaars getoond. In de laatste twaalf interlands kwam men steeds tot scoren en mocht dat ook nu lukken dan krijgen de Engelsen toch nog een zware kluif aan de tegenstander.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Engeland - IJsland vindt Maandag 27 Juni 2016 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Engeland
1.58
GoldenPalaceCircusGoldenVegas
Gelijkspel
3.8
LadBrokes
IJsland
8.5
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Engeland - IJsland : Euro 27 Juni 2016