WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019

14/05/2019

Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen

Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog nauwelijks iets te winnen of te verliezen. Alles staat een beetje in functie van volgend seizoen. Bij Beerschot Wilrijk stelt zich iedereen de vraag in welke competitie zal worden uitgekomen volgend jaar met het oog op een uitspraak van de affaire 'Propere Handen'.

Beerschot wil laatste thuismatch afsluiten met een zege

Voor de laatste thuiswedstrijd tegen KAS Eupen hoopt Beerschot Wilrijk trainer Stijn Vreven dat zijn spelers nog eens tot het uiterste gaan om de thuisaanhang een zege te schenken. Hoewel dit niet van een leien dakje zal lopen. De hoofdreden is dat de Kielse trainer geen beroep kan doen op verschillende kernspelers door allerhande blessures. Zo zaten er tijdens de vorige wedstrijd maar liefst drie beloftespelers op de bank. Dat veel spelers niet op elkaar zijn ingespeeld, bleek wel duidelijk tijdens de confrontatie met Charleroi. Het gemis aan automatismen brak zuur op. Tegen Eupen is het opnieuw roeien met de riemen die men heeft door het gemis aan kernspelers. Ondertussen wordt er op het Kiel met spanning op asportief vlak uitgekeken wat de Belgische voetbalbond gaat beslissen over de affaire 'Propere Handen'. Bij een veroordeling van KV Mechelen zou Beerschot Wilrijk opnieuw kunnen uitkomen in de hoogste afdeling volgend seizoen.

KAS Eupen slentert naar het einde van de competitie

Het vet is van de soep bij KAS Eupen. Dat werd ondanks een gelijkspel op het terrein van Sint-Truiden wel duidelijk. Met slechts 35 procent balbezit en een karrenvracht onbenutte kansen van de thuisploeg kropen de speler van het Oostkanton door het oog van de naald. Trainer Makelele is duidelijk bezig met de voorbereidingen naar volgend seizoen toe. Zo stond Niasse tussen de palen tot ieders verbazing. Titularis Hendrik van Crombrugge zal zijn vertrek na zes seizoenen wel anders hebben voorgesteld. Nu slaat de minzame doelman in mineur de deur achter zich dicht. Van het bestuur mag hij zelfs niet meer worden opgesteld. KAS Eupen vertrekt als licht favoriet in deze wedstrijd door het aantal blessures van de thuisploeg.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Eupen - Beerschot vindt Woensdag 15 Mei 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Eupen 1.71 BetfirstGoldenPalace
Gelijkspel 4.25 Unibet
Beerschot 5 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019