WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Eupen - FC Mechelen : Jupiler Pro League 05 Oktober 2019

04/10/2019

Komend weekend zijn we alweer toe aan de tiende ronde in de Jupiler Pro League. Eťn van de matches van de zaterdagavond wordt gespeeld in Eupen. De plaatselijke AS ontvangt daar KV Mechelen. Wat kunnen we van deze match verwachten?

AS Eupen won afgelopen weekend zijn eerste match van dit seizoen en verliet daarmee de laatste positie. Die overwinning werd behaald op verplaatsing bij Cercle Bruges, dat nota bene nog met 1-0 voorkwam. Pas in de 76e en 88 minuut scoorde Milicevic de twee doelpunten die zo hard nodig waren. De ploeg heeft nu zes punten behaald in negen matches. Cercle Bruges staat nu laatste met drie punten, Waasland-Beveren heeft vier punten. Eupen staat na afgelopen weekend gelijk met Anderlecht. We maken geen grap: het grote Anderlecht heeft ook pas zes punten behaald, met wel een veel beter doelsaldo.

KV Mechelen is weer een beetje terug op de Belgische aarde. De start van de promovendus was fantastisch maar in de laatste drie matches werd er drie maal verloren. Dat is natuurlijk geen ramp. De huidige zevende plek is bijna subtop en geeft bijna recht op kwalificatie voor de Championship Play-Offs. Die verliespartijen waren tegen Oostende en Gandt, beide op verplaatsing, respectievelijk 2-1 en 3-0. Afgelopen weekend volgde echter een thuisnederlaag, weliswaar tegen koploper FC Bruges, maar met liefst 0-5.

Ik vind dit een interessante match. KV Mechelen weet dus weer wat verliezen is en AS Eupen heeft weer eens ervaren hoe het is om te winnen. Mogelijk geeft dit de Eupenaren goede moed voor meer goede resultaten en stijgen op de ranglijst. Misschien verrassend, maar ik denk dat deze match zaterdagavond gaat eindigen in een gelijke eindstand.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Eupen - FC Mechelen vindt Zaterdag 05 Oktober 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Eupen 2.7 UnibetLadBrokes
Gelijkspel 3.55 Betfirst
FC Mechelen 2.65 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Eupen - FC Mechelen : Jupiler Pro League 05 Oktober 2019