WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Excelsior - PEC Zwolle : Nederland KNVB Beker 17 december

15/12/2013

De achtste finale van de KNVB Beker op 17 december 2013

Op dinsdag 17 december 2013 vindt er een belangrijke wedstrijd plaats, namelijk de achtste finale van de KNVB Beker. Deze wedstrijd wordt gespeeld tussen Excelsior Rotterdam en PEC Zwolle. De wedstrijd vindt plaats in Stadion Woudestein te Rotterdam. De voetbalwedstrijd begint om 20.00 uur.

Excelsior Rotterdam

In 1902 is Excelsior Rotterdam opgericht. De voetbalploeg is verbonden aan de wijk Kralingen in Rotterdam. Op dit moment is John Dahl Tomasson uit Denemarken trainer van deze ploeg. Van alle thuiswedstrijden die Excelsior Rotterdam gespeeld heeft tegen PEC Zwolle, zijn beide ploegen even sterk. Zowel Excelsior Rotterdam als PEC Zwolle hebben even vaak gewonnen bij een thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam. De thuisploeg zal zich daarom van een goede kant moeten laten zien, wil het de statistieken kunnen verbeteren. De kansen voor beide voetbalploegen liggen daardoor nagenoeg gelijk. Op papier maakt Excelsior Rotterdam de meeste kans om te winnen. Want ondanks dat er veel wedstrijden gelijk zijn gespeeld in de Eredivisie, zijn er ook verschillende wedstrijden gewonnen de afgelopen maanden.

PEC Zwolle

PEC Zwolle is in 1910 opgericht in Zwolle. Sinds het seizoen 2012/2013 voetbalt de club ook in de Eredivisie. Op dit moment is Ron Jans trainer van deze voetbalploeg. PEC Zwolle heeft even veel gewonnen als verloren wanneer het een uit-wedstrijd speelde tegen Excelsior Rotterdam. Willen ze daar verandering in brengen, dan zullen ze op 17 december 2013 een goede pot voetbal moeten spelen. Wanneer PEC Zwolle thuis speelde tegen Excelsior Rotterdam dan werd er grotendeels gewonnen of gelijk gespeeld door PEC Zwolle. Daarom zal PEC Zwolle extra hun best moeten doen aanstaande dinsdag. Ondanks een goede start in de Eredivisie heeft PEC Zwolle deze niet volledig kunnen vasthouden. De laatste wedstrijden heeft PEC Zwolle niet meer gewonnen. De laatste gewonnen wedstrijd was op 30 oktober 2013 tegen Wilhelmina 08. De wedstrijden daarna werden gelijk gespeeld of verloren. PEC Zwolle zal daardoor hard aan de bak moeten om zichzelf opnieuw te kunnen bewijzen en de achtste finale van de KNVB beker door te komen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Excelsior - PEC Zwolle vindt 17 december 2013 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Excelsior
3.50
BetFirstUnibet
Gelijkspel
3.40
BetFirstUnibet
PEC Zwolle
2.00
BetFirstUnibetBwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Excelsior - PEC Zwolle : Nederland KNVB Beker 17 december