WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek FC Barcelona - Lyon : Champions League 13 Maart 2019

13/03/2019

Kan Lyon stunten in Barcelona?

Deze week vallen de laatste beslissingen in de groepsfase van de Champions League. We hebben inmiddels al de nodige verrassingen gehad met Ajax en Manchester United die na een thuisnederlaag alsnog de volgende ronde wisten te bereiken. Deze week staan er opnieuw enkele spannende affiches op het programma. Slaagt Lyon er bijvoorbeeld in om in en tegen Barcelona voor een stunt te zorgen? Na de 0-0 in eigen huis moet er dan in ieder geval gescoord worden. En Barcelona lijkt op dit moment bovendien in een prima vorm te verkeren. Een voorbeschouwing.

Barcelona

FC Barcelona kende dit seizoen aardig wat problemen, maar inmiddels lijkt de ploeg weer te draaien als vanouds. Er werd dit kalenderjaar slechts twee keer verloren en beide malen was dat in de beker. Beide keren betekende die nederlaag overigens niet dat de Catalanen werden uitgeschakeld. In de competitie is de ploeg prima in vorm. Barcelona is koploper en heeft een voorsprong van maar liefst zeven punten op eerste achtervolger Atletico Madrid. Ook in de Champions League wist men zich dit seizoen eenvoudig door de poule heen te slaan. De uitwedstrijd tegen Lyon werd er weliswaar niet gewonnen, de ploeg beschikt over meer dan voldoende kwaliteit om het in eigen huis af te kunnen maken.

Lyon

Het belangrijkste in de thuiswedstrijd tegen Barcelona was voor Lyon dat men geen doelpunt tegen zou krijgen. In die opzet slaagden de Fransen dan ook. Helaas wisten ze zelf ook niet te scoren, waardoor het nog steeds lastig is om zich te plaatsen voor de kwartfinale. Toch is dat zeker niet onmogelijk. Wanneer Lyon namelijk in Camp Nou weet te scoren, betekent dit dat de thuisploeg direct twee keer moet scoren om te voorkomen dat het wordt uitgeschakeld. Lyon zal in Barcelona dus vooral gaan verdedigen en loeren op dat ene kansje dat zeker gaat komen.

Voorbeschouwing

In de knockout fase kan het in principe alle kanten op. Barcelona is op papier echter vele malen sterker dan de Franse bezoekers. Bovendien is de thuisploeg in uitstekende vorm. We voorspellen dan ook een overwinning voor Barcelona.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd FC Barcelona - Lyon vindt Woensdag 13 Maart 2019 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
FC Barcelona 1.23 CircusGoldenVegas
Gelijkspel 7 BetfirstCircusGoldenVegas
Lyon 13 CircusGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek FC Barcelona - Lyon : Champions League 13 Maart 2019