WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek FC Belshina Bobruisk - Smolevichy : Voetbal Wit-Rusland | 17 April 2020

17/04/2020

In een Europa waar de coronacrisis de hele sportwereld heeft platgelegd, is er enkel nog voetbal op de velden van Wit-Rusland te zien. Daar zijn ze momenteel toe aan de vijfde speeldag van de competitie. Hier neemt FC Belshina Bobruisk het op tegen Smolevichy.

FC Belshina Bobruisk

Vier wedstrijden, een punt. Dat is het magere resultaat van de seizoensstart van FC Belshina Bobruisk. Niet onlogisch dus dat ze momenteel hekkensluiter zijn in de competitie. Het team is zoekende naar het juiste elftal, dat blijkt uit het feit dat er al twee verschillende keepers zijn opgesteld tijdens de eerste vier wedstrijden. Er wordt ook verwacht dat het elftal opnieuw tegen de degradatie zal strijden nadat het in 2019 promoveerde naar de hoogste divisie.

Smolevichy

Smolevichi doet al niet veel beter. Het enige verschil is dat ze twee punten haalden in de eerste vier wedstrijden waardoor ze een plaats hoger in de stand staan. Smolevichi speelde twee keer gelijk en verloor twee keer met het kleinste verschil. Het team is de nieuwkomer in de Premier League van Wit-Rusland nadat het in 2018 al eens op het hoogste niveau speelde. Desondanks behoren ze opnieuw tot de kandidaten om terug te degraderen.

Thuisploeg wint nipt

Het mag dan nog maar de tweede speeldag zijn, toch is deze wedstrijd al een hele belangrijke voor beide teams. Beide clubs worden verwacht te strijden tegen de degradatie en hun huidige positie lijkt dat te bevestigen. Drie punten pakken in deze wedstrijd is dus belangrijk. Het is een wedstrijd die beide kanten uit kan, maar toch geven we het voordeel aan de thuisclub. Belshina wint dus en springt over Smolevichi in het klassement.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd FC Belshina Bobruisk - Smolevichy vindt Vrijdag 17 April 2020 om 15:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
FC Belshina Bobruisk
2.65
Bwin
Gelijkspel
2.87
CircusGoldenVegas
Smolevichy
3
Bwin

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek FC Belshina Bobruisk - Smolevichy : Voetbal Wit-Rusland | 17 April 2020