WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Fnatic - Heretics : CounterStrike - ESL One EU - 29 April 2020

29/04/2020

Wanneer wordt de wedstrijd gespeeld?

Een wedstrijd tussen de teams Heretics en fnatic zal worden gespeeld op 29.04.20.
De tegenstanders zullen strijden voor de winst op het CS:GO toernooi ESL One: Road to Rio - Europe.

Statistieken en de gedetailleerde informatie over de teams


Het Fnatic team
Fnatic is een professionele e-sport organisatie die bestaat uit spelers van over de hele wereld in een verscheidenheid aan spellen. Op 14 maart 2011 kwam Fnatic in de League of Legends terecht met de overname van myRevenge.

Team Herectics
Team Heretics is een e-sport organisatie gevestigd in Spanje die momenteel teams heeft in Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Fortnite en Clash Royale.
Tijdens de laatste vijf wedstrijd behaalde Fnatic vier overwinningen. Herectics deed iets beter met vijf overwinningen. Als we de resultaten van de laatste tien wedstrijden bekijken dan is de stand gelijk, met elk acht overwinningen. De teams hebben een keer tegen mekaar gespeeld. Fnactic behaalde de overwinning.

Voor wie een gokje wil wagen

Fnatic wordt door alle insiders als favoriet genoemd. Als we het gemiddelde van ratings bekijken dan komen we aan 1.230 voor een overwinning van Fnatic. De Herectics zijn voor bijna alle kenners geen kanshebbers op de overwinning. De gemiddelde rating is ongeveer 4.104. Dit betekent dat een gokje op Fnatic slechts een kleine winst zal opleveren bij winst. Voor de echte gokkers is hier heel wat te verdienen door, tegen de stroom in, te gokken op de underdog. Een gokje van 10 euro levert je als een winst op van ruim 30 euro bij winst van de Heretics.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Fnatic - Heretics vindt Woensdag 29 April 2020 om 17:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Fnatic
1.26
CircusGoldenVegas
Heretics
4.2
Bwin

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Fnatic - Heretics : CounterStrike - ESL One EU - 29 April 2020