WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Fnatic - Origen : League Of Legend - LCS EU - 04 April 2020

03/04/2020

Op 4 april 2020 strijden Origen en Fnatic in de play-off van het League of Legends-toernooi. Statistieken om de overwinning.

Gedetailleerde informatie over de teams

Origen

Origen is een in Spanje gevestigde E-sportorganisatie die door de Europese legendes x-Peke is samengesteld om deel te nemen aan de League Championship Series. Na een snelle stijging bij de opstart degradeerde het team in 2016.. Na overname door het moederbedrijf van de Deense organisatie Astralis in november 2018, werd Origen opnieuw een van de 10 e-sportorganisaties die geselecteerd werden om deel te nemen aan het nieuwe Europese Kampioenschap van de Liga.

Fnatic

Opgericht in 2004, zijn ze heen van de meest succesvolle e-sportteams van het afgelopen decennium, met meer dan 200 kampioenschappen in 30 verschillende competities. Tegenwoordig is Fnatic, gedreven door entertainment, het kanaal waarmee de meest vooruitstrevende merken met jongeren communiceren.

Hun meest recente resultaten

In de laatste vijf wedstrijden behaalde Fnatic drie overwinningen. Origen wist vier van de vijf wedstrijden te winnen. Als we terugkijken op hun laatste tien wedstrijden, heeft Fnatic achtoverwinningen behaald en Origen zeven. Ze hebben nu negen keer deelgenomen. Fnatic won vijf keer in toernooiwedstrijden en het Origen-team won vier keer.

Voorspellingen en voorspellingstips

De meerderheid van de experts gelooft in een Fnatic-overwinning. Hun kansen worden gewaardeerd met een rating van 1.524. Het Origen-team wordt beschouwd als de underdog en dit komt ook tot uiting in hun beoordeling van 2.433. Een weddenschap op Origens levert je meer winst meer dan een zet op Fnatic. Inzetten op Fnatic geeft je een grotere kans om geld te verdienen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Fnatic - Origen vindt Zaterdag 04 April 2020 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Fnatic
1.45
Bwin
Origen
2.75
Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Fnatic - Origen : League Of Legend - LCS EU - 04 April 2020