WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Frankrijk - AustraliŽ : World Kup Voetbal 16 Juni 2018

12/06/2018

Op zaterdag 16 juni spelen Frankrijk en AustraliŽ om 12.00 uur (Belgische tijd) hun eerste match op het Wereldkampioenschap Voetbal 2018 in Rusland. Het is de vierde wedstrijddag van dit vierjaarlijkse mondiale evenement.

Frankrijk is favoriet voor dit duel, alleen al omdat het op de wereldranglijst van de FIFA de 7e positie inneemt, terwijl we AustraliŽ pas terugvinden op de 40e plek.

In de Europese voorronde voor dit toernooi kwalificeerde Frankrijk zich redelijk eenvoudig. Het won zeven van de tien wedstrijden, en behaalde 23 punten. Het verloor slechts ťťn wedstrijd, uit tegen Zweden moest het zich met 2-1 gewonnen geven. Datzelfde Zweden bleef Nederland net voor en dwong ook kwalificatie af omdat het bij de beste nummers twee van alle Europese poules hoorde. Zowel Zweden als Nederland eindigden overigens op vier punten achterstand op Frankrijk. Zowel Giroud als Griezmann scoorden in die kwalificatiereeks vier keer, Griezmann gaf ook nog eens vier assists.

AustraliŽ had een wat langere route, op weg naar dit WK. In de eerste groepsfase verloor het alleen uit, met 2-0, tegen het verrassende JordaniŽ en won het alle overige zeven wedstrijden. AustraliŽ scoorde in acht wedstrijden maar liefst 29 keer en kreeg slechts vier doelpunten tegen. Cahill, spelend bij het Engelse Milwall, wist voor de AustraliŽrs negen keer het net te vinden.

In de tweede groepsfase eindigde AustraliŽ als derde, net achter Japan en Saoedi-ArabiŽ. Het won vijf wedstrijden, speelde er vier gelijk en verloor er dus ťťn. Juric, actief bij het Zwitserse Luzern, scoorde in die groep vijf maal. Door dit resultaat moest AustraliŽ nog eens twee wedstrijden spelen tegen SyriŽ. Pas in de verlenging moesten de SyriŽrs zich gewonnen geven, nadat ze halverwege de match nota bene nog op voorsprong stonden. Cahill speelde met twee treffers wederom een zeer belangrijke rol.

Gezien de veel hogere positie op de FIFA-ranglijst, en de ervarenheid van de Franse spelers, ook in Europees verband, verwacht ik een overwinning voor Frankrijk, met minimaal twee doelpunten verschil.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Frankrijk - AustraliŽ vindt Zaterdag 16 Juni 2018 om 12:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Frankrijk 1.25 UnibetBwin
Gelijkspel 6.65 Betfirst
AustraliŽ 15 CircusGoldenVegas

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Frankrijk - AustraliŽ : World Kup Voetbal 16 Juni 2018