WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Frankrijk - AustraliŽ : World Kup Voetbal 16 Juni 2018

12/06/2018

Op zaterdag 16 juni spelen Frankrijk en AustraliŽ om 12.00 uur (Belgische tijd) hun eerste match op het Wereldkampioenschap Voetbal 2018 in Rusland. Het is de vierde wedstrijddag van dit vierjaarlijkse mondiale evenement.

Frankrijk is favoriet voor dit duel, alleen al omdat het op de wereldranglijst van de FIFA de 7e positie inneemt, terwijl we AustraliŽ pas terugvinden op de 40e plek.

In de Europese voorronde voor dit toernooi kwalificeerde Frankrijk zich redelijk eenvoudig. Het won zeven van de tien wedstrijden, en behaalde 23 punten. Het verloor slechts ťťn wedstrijd, uit tegen Zweden moest het zich met 2-1 gewonnen geven. Datzelfde Zweden bleef Nederland net voor en dwong ook kwalificatie af omdat het bij de beste nummers twee van alle Europese poules hoorde. Zowel Zweden als Nederland eindigden overigens op vier punten achterstand op Frankrijk. Zowel Giroud als Griezmann scoorden in die kwalificatiereeks vier keer, Griezmann gaf ook nog eens vier assists.

AustraliŽ had een wat langere route, op weg naar dit WK. In de eerste groepsfase verloor het alleen uit, met 2-0, tegen het verrassende JordaniŽ en won het alle overige zeven wedstrijden. AustraliŽ scoorde in acht wedstrijden maar liefst 29 keer en kreeg slechts vier doelpunten tegen. Cahill, spelend bij het Engelse Milwall, wist voor de AustraliŽrs negen keer het net te vinden.

In de tweede groepsfase eindigde AustraliŽ als derde, net achter Japan en Saoedi-ArabiŽ. Het won vijf wedstrijden, speelde er vier gelijk en verloor er dus ťťn. Juric, actief bij het Zwitserse Luzern, scoorde in die groep vijf maal. Door dit resultaat moest AustraliŽ nog eens twee wedstrijden spelen tegen SyriŽ. Pas in de verlenging moesten de SyriŽrs zich gewonnen geven, nadat ze halverwege de match nota bene nog op voorsprong stonden. Cahill speelde met twee treffers wederom een zeer belangrijke rol.

Gezien de veel hogere positie op de FIFA-ranglijst, en de ervarenheid van de Franse spelers, ook in Europees verband, verwacht ik een overwinning voor Frankrijk, met minimaal twee doelpunten verschil.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Frankrijk - AustraliŽ vindt Zaterdag 16 Juni 2018 om 12:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Frankrijk 1.25 UnibetBwin
Gelijkspel 6.65 Betfirst
AustraliŽ 15 CircusGoldenVegas

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Frankrijk - AustraliŽ : World Kup Voetbal 16 Juni 2018