WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Frankrijk - BraziliŽ : Internationale Vriendenmatch 26 Maart 2015

24/03/2015

De wedstrijd tussen Frankrijk en Brazilië

Op 26 maart 2015 om 21:00 uur wordt er een wedstrijd gespeeld tussen Frankrijk en Brazilië. Deze vriendschappelijke wedstrijd wordt gespeeld in het Stade de France en belooft een spectaculaire wedstrijd te worden. Frankrijk en Brazilië zijn landen die toch zeker aan elkaar zijn gewaagd op het gebied van voetbal. De landen hebben al meerdere keren tegenover elkaar gestaan. Brazilië doet het momenteel uitstekend, want het heeft de laatste 5 wedstrijden allemaal weten te winnen. Frankrijk daarentegen heeft er slechts 3 gewonnen en 2 gelijkgespeeld. Brazilië maakt dus net iets meer kans om de wedstrijd te winnen.

Brazilië

De laatste keer dat Brazilië tegen Frankrijk moest voetballen, was op 9 juni 2013. Brazilië wist Frankrijk toen met 3-0 te verslaan. Uiteraard zit Frankrijk nog een beetje met deze wedstrijd in haar maag zitten en dus zal de club er alles aan doen om de Brazilianen op elke mogelijke manier dwars te zitten. Brazilië zal daarom op haar hoede moeten zijn. Frankrijk heeft slechts 1 kans nodig om een wedstrijd in haar voordeel te beslissen. Frankrijk weet daarnaast dat er ook in het verleden meerdere malen gewonnen is van Brazilië, die toch een grootmacht in het voetbal wordt genoemd. Dat zal de ploeg sterker in het vertrouwen om de wedstrijd te winnen.

Frankrijk

Frankrijk is altijd al een geduchte tegenstander geweest op het WK en EK en daar mag Brazilië toch best respect voor hebben. Frankrijk is namelijk een land dat je niet zomaar verslaat. Hoewel deze wedstrijd slechts een oefenduel is, blijft het natuurlijk wel een wedstrijd waarbij je je vingers kunt aflikken. Hoewel de Fransen sneuvelden op het WK van afgelopen zomer, heeft het land sindsdien geen enkele wedstrijd meer verloren. De Franse nationale club zal daarom ook de wedstrijd tegen Brazilië met vertrouwen tegemoet zien. Bovendien zijn alle bekende namen van de Franse nationale ploeg van de partij en dat maakt de wedstrijd natuurlijk des te leuker!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Frankrijk - BraziliŽ vindt Donderdag 26 Maart 2015 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Frankrijk
2.55
Betfirst
Gelijkspel
3.3
Unibet
BraziliŽ
2.9
GoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Frankrijk - BraziliŽ : Internationale Vriendenmatch 26 Maart 2015