WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018

10/10/2018

Frankrijk en IJsland

Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en biedt plaats aan ongeveer 19.000 toeschouwers. Frankrijk zal de wedstrijd met vertrouwen tegemoet zien. Frankrijk is tenslotte de wereldkampioen van 2018 en heeft weinig te duchten van een matig voetballand als IJsland. Afgelopen zomer werd Frankrijk in Rusland voor de tweede keer in de historie wereldkampioen tijdens het wereldkampioenschap voetbal.

Frankrijk: de wereldkampioen uit 2018

De laatste ontmoeting tussen beide landen vond plaats op 3 juli 2016. Frankrijk versloeg in deze wedstrijd IJsland met 5-2. Eerdere wedstrijden werden ook al gewonnen door Frankrijk of eindigden in een gelijkspel. Frankrijk hoeft zich daarom geen zorgen te maken om het komende duel. Als Frankrijk zich ten volle inzet, dan kan het IJsland zeker opnieuw verslaan of er een gelijkspel uittrekken. De vraag is dan ook of Frankrijk die ruimte wordt gegeven door IJsland.

IJsland: kan het de wereldkampioen verslaan?

IJsland weet dat het nog nooit heeft gewonnen van Frankrijk en is deze wedstrijd dan ook zeer op zijn hoede. Het land heeft namelijk geen prestaties om trots op te zijn en dus komt het erop aan om zich deze wedstrijd te bewijzen tegen de wereldkampioen van 2018. Frankrijk is daarvan zeker niet onder de indruk, dus is het de vraag of het IJsland gaat lukken om Frankrijk te verslaan. IJsland moet dan ook zeer gevaarlijk uit de hoek komen, wil het indruk maken op de Franse wereldkampioen.  

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Frankrijk - IJsland vindt Donderdag 11 Oktober 2018 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Frankrijk 1.19 Bingoal
Gelijkspel 7.15 Circus
IJsland 17 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018