WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018

10/10/2018

Frankrijk en IJsland

Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en biedt plaats aan ongeveer 19.000 toeschouwers. Frankrijk zal de wedstrijd met vertrouwen tegemoet zien. Frankrijk is tenslotte de wereldkampioen van 2018 en heeft weinig te duchten van een matig voetballand als IJsland. Afgelopen zomer werd Frankrijk in Rusland voor de tweede keer in de historie wereldkampioen tijdens het wereldkampioenschap voetbal.

Frankrijk: de wereldkampioen uit 2018

De laatste ontmoeting tussen beide landen vond plaats op 3 juli 2016. Frankrijk versloeg in deze wedstrijd IJsland met 5-2. Eerdere wedstrijden werden ook al gewonnen door Frankrijk of eindigden in een gelijkspel. Frankrijk hoeft zich daarom geen zorgen te maken om het komende duel. Als Frankrijk zich ten volle inzet, dan kan het IJsland zeker opnieuw verslaan of er een gelijkspel uittrekken. De vraag is dan ook of Frankrijk die ruimte wordt gegeven door IJsland.

IJsland: kan het de wereldkampioen verslaan?

IJsland weet dat het nog nooit heeft gewonnen van Frankrijk en is deze wedstrijd dan ook zeer op zijn hoede. Het land heeft namelijk geen prestaties om trots op te zijn en dus komt het erop aan om zich deze wedstrijd te bewijzen tegen de wereldkampioen van 2018. Frankrijk is daarvan zeker niet onder de indruk, dus is het de vraag of het IJsland gaat lukken om Frankrijk te verslaan. IJsland moet dan ook zeer gevaarlijk uit de hoek komen, wil het indruk maken op de Franse wereldkampioen.  

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Frankrijk - IJsland vindt Donderdag 11 Oktober 2018 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Frankrijk 1.19 Bingoal
Gelijkspel 7.15 Circus
IJsland 17 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018