WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019

24/11/2019

Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven

De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt met twee punten als derde in de poulestand achter Real Madrid, net voor Galatarasy dat ťťn punt telt. Beide teams zullen hun smaakmaker en grote draaischijf moeten missen. Bij de Turken ligt de Colombiaanse spits Radamel Falcao in de lappenmand met een achillespees blessure, Club maakt de verplaatsing zonder aanvoerder Ruud Vormer die nog steeds geschorst is na beledigend taalgebruik aan het adres van de scheidsrechter tijdens de match tegen Real Madrid.

Spits Falcao nog steeds in de ziekenboeg

Scherpschutter en topspits Falcao, die voor Galatarasay uitkomt, liep enkele weken geleden een achillespees blessure op tijdens de Champions League wedstrijd tegen Paris Saint Germain. De revalidatie sleept langer aan dan werd verwacht. Meer nog, de Colombiaan zou volgens de laatste berichten nog voor enkele weken buiten strijd zijn. De Colombiaan revalideerde zelfs een paar weken in Madrid om toch maar de cruciale wedstrijd tegen Club Brugge niet te moeten missen. Tevergeefse moeite, zo blijkt.

Ondanks beroep blijft aanvoerder Vormer geschorst

Aanvoerder Ruud Vormer zal deze superbelangrijke ontmoeting tegen Galatasaray moeten missen ondanks verwoede pogingen van Club om in beroep te gaan tegen de opgelopen schorsing. Maar de UEFA had geen oren naar het verzoek van Club, om de straf met ťťn speeldag te verminderen. De Nederlandse draaischijf van blauw-zwart moet zijn schorsing van drie speeldagen volledig uitzitten. Het is te hopen dat de verwensingen naar de Bulgaarse ref Georgi Kabakov niet zuur gaat opbreken. Eventueel verlies in het Turkse hellevuur van Istanbul zou immers een hele streep door de rekening betekenen voor de Brugse entourage. Trainer Philippe Clement staat nog heel wat denkwerk te wachten om de kapitein volwaardig te kunnen vervangen. Belangrijk zal zijn dat de eerste stormloop van de Turken wordt doorstaan in het eerste half uur. In het andere geval staat een warm avondje in de Turkse heksenketel te wachten. Het grote voordeel is dat Club aan een gelijkspel genoeg heeft om een Europese overwintering te verzekeren. Een doelpunt buitenshuis zou wonderen kunnen doen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Galatasaray - Club Brugge vindt Dinsdag 26 November 2019 om 18:50 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Galatasaray 2.6 Unibet
Gelijkspel 3.5 UnibetCircus
Club Brugge 2.75 Circus

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019