WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Genk - Anderlecht : Jupiler Pro League 13 Mei 2018

13/05/2018

Aanstaande zondag, 13 mei, wordt de negende ronde in de Championship Play Offs gespeeld, het toetje van de Belgische Jupiler Pro League. In de voorgaande rondes speelden de ploegen op verschillende dagen en tijdstippen. Om de strijd eerlijk te houden worden de wedstrijden nu op exact hetzelfde moment gespeeld. Geen enkele ploeg heeft dus weet van de resultaten van de concurrent. De aftrap is om 18.00 uur.

In Genk spelen op dat moment de thuisploeg en Charleroi tegen elkaar. Beide hebben nog uitzicht op de vierde plaats, die recht geeft op het spelen van de finale van de Europa League Play Offs. Op dit moment wordt die positie ingenomen door Gent, Charleroi heeft evenveel punten maar een veel slechter doelsaldo. Genk heeft slechts ťťn punt minder dan beide ploegen, en maakt dus zeker ook nog kans op dit interessante ticket.

De gewone competitie van de Jupiler Pro League sloot Genk af op de vijfde plek, Charleroi finishte als derde, met zeven punten meer dan Genk. De ploeg uit Genk had echter een daverend eindschot met maar liefst tien punten uit de laatste vijf wedstrijden, waar Charleroi er slechts vier haalde: van die laatste vijf wedstrijden wisten ze er geen enkele te winnen. Opvallend is dat het Genk het niet moest hebben van zijn thuisvoordeel: in eigen stadion kwam het slechts vier keer als winnaar van het veld.

In deze Championship Play Offs verloor Genk thuis echter nog geen enkele keer: het won twee wedstrijden, en speelde er ook twee gelijk. Charleroi verloor uit al drie keer. In de heenwedstrijd speelde Genk bij Charleroi met 2-2 gelijk, nadat Charleroi halverwege de wedstrijd met 2-0 leidde.

Ik denk dat zowel Genk als Charleroi er beide vol voor gaan, ze hebben immers niets te verliezen. Hun laatste wedstrijden spelen ze respectievelijk uit tegen Anderlecht, en thuis tegen LiŤge. De kans op punten ligt dus vooral in deze onderlinge match. Ik ga uit van een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Genk - Anderlecht vindt Zondag 13 Mei 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Genk 2.45 BwinCircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.6 CircusGoldenVegas
Anderlecht 2.95 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Genk - Anderlecht : Jupiler Pro League 13 Mei 2018