WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018

15/12/2018

Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spanning in deze match verwachten? Laten we de ploegen eens wat nader bekijken.

KRC Genk staat nog steeds bovenaan in de Belgische hoogste voetbaldivisie. De laatste weken presteren de Genkenaren echter bijzonder matig. Uit werd er gelijk gespeeld bij het laag geklasseerde Mouscron, thuis werd er tegen Cercle Bruges met 1-2 verloren (de eerste nederlaag van dit seizoen) en afgelopen weekend ook thuis gelijk gespeeld tegen Courtroi. Gelukkig werd tussendoor wel Anderlecht met 1-0 verslagen, op verplaatsing nog wel. Intussen is het beter spelende Royal Antwerp het team uit Genk wel al tot op vier punten genaderd. De competitie kan dus zomaar weer een stuk spannender worden.

KV Ostende staat dus veilig in de middenmoot, op ruime afstand van de degradatieplek. De afstand tot een positie op de ranglijst die recht geeft op deelname aan de Championship Play-Offs is echter ook redelijk groot, zes punten. De afgelopen weken werd er twee maal gewonnen, van Charleroi en hekkensluiter Sporting Lokeren. Daarnaast werd er verloren van het eerdergenoemde Royal Antwerp en helaas (voor de Ostendenaren) ook van directe concurrent Courtroi, in eigen stadion nog wel. Ook werd er met 1-1 gelijk gespeeld bij Zulte Waregem, dat de weg omhoog gevonden lijkt te hebben. Als Ostende nog kans wil maken op deelname op de Play-Offs zal het de komende weken aan de slag moeten om in ieder geval vijf ploegen boven hen voorbij te streven.

Ik verwacht dat KRC Genk nu toch eens een einde gaat maken aan een matige serie en deze match met klein verschil wint. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Genk - KV Oostende vindt Zondag 16 December 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Genk 1.22 UnibetGoldenPalaceCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel 7 UnibetGoldenVegas
KV Oostende 15 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018