WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018

15/12/2018

Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spanning in deze match verwachten? Laten we de ploegen eens wat nader bekijken.

KRC Genk staat nog steeds bovenaan in de Belgische hoogste voetbaldivisie. De laatste weken presteren de Genkenaren echter bijzonder matig. Uit werd er gelijk gespeeld bij het laag geklasseerde Mouscron, thuis werd er tegen Cercle Bruges met 1-2 verloren (de eerste nederlaag van dit seizoen) en afgelopen weekend ook thuis gelijk gespeeld tegen Courtroi. Gelukkig werd tussendoor wel Anderlecht met 1-0 verslagen, op verplaatsing nog wel. Intussen is het beter spelende Royal Antwerp het team uit Genk wel al tot op vier punten genaderd. De competitie kan dus zomaar weer een stuk spannender worden.

KV Ostende staat dus veilig in de middenmoot, op ruime afstand van de degradatieplek. De afstand tot een positie op de ranglijst die recht geeft op deelname aan de Championship Play-Offs is echter ook redelijk groot, zes punten. De afgelopen weken werd er twee maal gewonnen, van Charleroi en hekkensluiter Sporting Lokeren. Daarnaast werd er verloren van het eerdergenoemde Royal Antwerp en helaas (voor de Ostendenaren) ook van directe concurrent Courtroi, in eigen stadion nog wel. Ook werd er met 1-1 gelijk gespeeld bij Zulte Waregem, dat de weg omhoog gevonden lijkt te hebben. Als Ostende nog kans wil maken op deelname op de Play-Offs zal het de komende weken aan de slag moeten om in ieder geval vijf ploegen boven hen voorbij te streven.

Ik verwacht dat KRC Genk nu toch eens een einde gaat maken aan een matige serie en deze match met klein verschil wint. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Genk - KV Oostende vindt Zondag 16 December 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Genk 1.22 UnibetGoldenPalaceCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel 7 UnibetGoldenVegas
KV Oostende 15 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018