WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Gent - Anderlecht : Jupiler Pro League 07 Februari 2020

07/02/2020

Gent en Anderlecht openen de 25e speelronde van de Jupiler Pro League, op vrijdagavond, in Gandt. Voor beide teams is dit een zeer belangrijke match.

Gent presteert op dit moment erg goed en lijkt de belangrijkste concurrent van FC Bruges, voor zover daar nog sprake van is natuurlijk. De laatste vier matches werden gewonnen. Daarin werd elf maal gescoord en er vielen slechts twee tegentreffers te noteren. Zowel Genk als KV Mechelen werden verslagen met drie doelpunten verschil, dat zegt wel iets over de huidige vorm natuurlijk. Wil Gent de Bruggenaren nog enige zenuwen bezorgen, dan moeten er winstpartijen blijven volgen. Wie weet wordt het dan toch nog spannend, als FC Bruges hier en daar nog meer puntjes laat liggen.

Anderlecht is na een zeer moeizame start langzaam opgekrabbeld. Alles wat Anderlecht lief heeft, zal blij zijn dat de ploeg niet verder is afgezakt. Europees voetbal is nog steeds mogelijk. Het Brusselse team kan zich zelfs nog mengen in de strijd van de Championship Play-Offs. De achterstand op Genk, dat zesde staat, is vier punten. Dat is nog een haalbare kaart, zou je zeggen. Maar dan moet Anderlecht uiteraard ook nog KV Mechelen en Zulte Waregem voorbij, die ťťn puntje meer hebben.

Ik verwacht een leuke match, vrijdagavond in Gandt. Anderlecht zal er alles aan willen doen om op te stomen richting zesde plaats. Echter: Gent is de best presterende thuisploeg dit seizoen. Van de twaalf matches in eigen stadion werden er negen gewonnen en drie gelijk gespeeld. Geen enkele keer werd er verloren. Heel opvallend is dat de thuisploeg pas drie tegentreffers hoefde te incasseren! Zal Anderlecht een einde maken aan die prachtige serie? Ik denk het niet. Zoals gezegd is La Gantoise aan een veel betere serie bezig en wil het FC Bruges onder druk zetten door opnieuw te zegevieren. Ik voorspel een duidelijke overwinning voor de thuisploeg.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Anderlecht vindt Vrijdag 07 Februari 2020 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Gent 1.65 LadBrokes
Gelijkspel 4.2 Betfirst
Anderlecht 5.65 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

22/02/2020 Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Aanstaande zondagavond ontvangt Anderlecht in eigen huis AS Eupen. Hoe staan beide ploegen er voor, met nog vier matches te gaan in deze reguliere Jupiler Pro League competitie? Elke voetballiefhebber herinnert zich nog de d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
22/02/2020 Pronostiek Club Brugge - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Zondagmiddag spelen Club Bruges en Charleroi SC tegen elkaar. Je zou dit een topper kunnen noemen. Club staat immers eerste, Charleroi derde. Het verschil in punten bedraagt inmiddels wel al dertien. Wat kunnen we verwachten ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/02/2020 Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 22 Februari 2020
Zaterdagavond spelen Standard de LiŤge en Royal Antwerp FC tegen elkaar in het weekend van de 27e speeldag van de Jupiler Pro League. Welke belangen staan er voor beide ploegen nog op het spel, vier matches voor het einde van... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Anderlecht : Jupiler Pro League 07 Februari 2020