WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Gent - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 01 September 2019

31/08/2019

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september wordt alweer de zesde ronde gespeeld in de Jupiler Pro League. Eťn van de twee avondmatches van de zondag is die tussen het thuisspelende Gent en Cercle Brugge. Hoe staan beide ploegen er op dit moment voor in de hoogste divisie?

Gent staat in de middenmoot, met zeven punten uit vier gespeelde matches. Daarbij moet wel worden aangetekend dat het team uit Gandt ťťn match minder speelde dan de meeste andere ploegen. Zou die match zijn gewonnen, dan zou een top-3 klassering een feit zijn. In eigen stadion werd er flink uitgepakt tegen AS Eupen, het werd maar liefst 6-1. Op dezelfde plek werd Oostende met 2-0 verslagen. De eerste match van het seizoen werd met 0-0 gelijkgespeeld op verplaatsing bij Charleroi. De enige nederlaag werd geleden tegen het sterk presterende Mouscron, op verplaatsing werd het 2-1.

Om Cercle Brugge te vinden op de ranglijst na vijf speeldagen moeten we zakken naar de onderste regionen. De tweede ploeg van Bruges staat op de 13e plaats. Cercle begon het seizoen zeer slecht. De eerste vier matches werden alle verloren met twee doelpunten verschil. In eigen huis ging koploper Standard de LiŤge er met 0-2 met de punten vandoor. Ook aan Courtroi moest men de drie punten meegeven: 1-3. Op bezoek bij Oostende werd eveneens met 3-1 verloren. Tot slot stond ook in Mechelen bij de plaatselijke KV aan het eind van de negentig minuten 3-1 op het scorebord. Gelukkig was daar dan afgelopen weekend de zeer belangrijke thuismatch tegen Waasland-Beveren. Cercle bleef deze keer eindelijk eens aan de goeie kant van de score. Door een laat doelpunt van Peeters werd het 1-0 en verliet Cercle de laatste plaats. Dit zal de ploeg van Mercadal Fabien goede moed hebben gegeven voor het vervolg van deze competitie.

Ik schat Cercle wel kwalitatief minder in dan Gent. Ik voorspel dan ook een overwinning voor het thuisspelende team.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Cercle Brugge vindt Zondag 01 September 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Gent 1.32 LadBrokes
Gelijkspel 6 UnibetBingoal
Cercle Brugge 10 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/09/2019 Pronostiek Moeskroen - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 September 2019
Moeskroen - Kortrijk in het teken van de revelatie Met Moeskroen-Kortrijk op de affiche staan twee teams tegenover elkaar die gerust de revelaties van het prille voetbalseizoen mogen worden genoemd. Vooral het gedoodverfde M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019
Hoe gaan de spelers van Standard de LiŤge om met het toch wel onverwachte 1-0 verlies bij Anderlecht, begin van deze maand? Waarschijnlijk hadden ze voor deze match gedacht drie punten mee te nemen uit Brussel. Anderzijds vie... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019
Zaterdagavond worden er vier matches gespeeld in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. Wellicht niet de meest in het oog springende is die tussen AS Eupen en Zulte Waregem. Voor beide ploegen is dit echter een belangrijke m... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 01 September 2019