WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Gent - KRC Genk : Jupiler Pro League 25 Januari 2020

23/01/2020

KAA Gent - Racing Genk voor een plaats in Playoff 1

De affiche tussen KAA Gent en Racing Genk staat volledig in het teken van deelname in de Playoff 1 competitie. De Buffalo's kunnen wat dat betreft op beide oren slapen. Maar voor uittredend landskampioen blijft het wellicht knokken tot de laatste reguliere competitiespeeldag. Het zou overigens historisch zijn als een uittredende kampioen Playoff 1 het jaar daarop niet zou halen. Dat gebeurde nog nooit eerder.

KAA Gent bouwt een toekomst met Sven Kums

Groot nieuws afgelopen dagen bij KAA Gent waar de 'gehuurde' Sven Kums definitief van Anderlecht naar Gent is getransfereerd voor anderhalf miljoen euro, nadat de Brusselaars twee jaar geleden nog 6,5 miljoen euro voor de speler ophoestte. Deze transfer zegt eveneens iets over de ambities die Gent koestert voor de komende jaren door de 'verloren zonen' van het kampioenenjaar Kums en eerder Depoitre terug naar de oude vertrouwde stal te halen. Voor de Buffalo's wenkt Playoff 1 en zitten stevig in het zadel om in de nacompetitie concurrent Club Brugge het vuur aan de schenen te leggen. Thuisvoordeel tegen Genk mag deze steile ambitie niet fnuiken. Een nieuwe verwachte thuisoverwinning ligt dan ook in de lijn van de verwachtingen.

Racing Genk, deel twee van een loodzwaar nakend programma

Racing Genk heeft met een uitoverwinning op Waregem het eerste luik van een loodzwaar programma in de eerstkomende weken met succes beŽindigd. Door die zege nestelde de uittredend kampioen zich opnieuw als kandidaat voor de Playoff 1 competitie. Maar vooral niet te vroeg victorie kraaien is de boodschap. Hoewel de uitoverwinning aan de Gaverbeek het beste doet verhopen, wacht Racing Genk de eerstvolgende weken kleppers (na Gent) als Charleroi, Antwerp, Standard, Kortrijk en Club Brugge. Pas na een paar weken zal duidelijk zijn waar Racing Genk thuishoort dit seizoen. Het vertrek van Aly Samatta naar Aston Villa is sowieso een grote aderlating. Daarnaast is het nog steeds twee weken klappertanden of sterkhouder Sander Berge na de wintermercato blijft of niet. Het mag duidelijk zijn dat Racing Genk meer dan zorgen heeft dan alleen maar het vizier op Playoff 1 te richten. Pluspunt: nieuwkomer Kristian Thorstvedt maakte een beloftevol debuut. De Genkenaren starten als underdog in de Ghalemco Arena.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - KRC Genk vindt Zaterdag 25 Januari 2020 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Gent 1.9 LadBrokes
Gelijkspel 4.1 Unibet
KRC Genk 3.96 CircusGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

22/02/2020 Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Aanstaande zondagavond ontvangt Anderlecht in eigen huis AS Eupen. Hoe staan beide ploegen er voor, met nog vier matches te gaan in deze reguliere Jupiler Pro League competitie? Elke voetballiefhebber herinnert zich nog de d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
22/02/2020 Pronostiek Club Brugge - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Zondagmiddag spelen Club Bruges en Charleroi SC tegen elkaar. Je zou dit een topper kunnen noemen. Club staat immers eerste, Charleroi derde. Het verschil in punten bedraagt inmiddels wel al dertien. Wat kunnen we verwachten ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/02/2020 Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 22 Februari 2020
Zaterdagavond spelen Standard de LiŤge en Royal Antwerp FC tegen elkaar in het weekend van de 27e speeldag van de Jupiler Pro League. Welke belangen staan er voor beide ploegen nog op het spel, vier matches voor het einde van... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - KRC Genk : Jupiler Pro League 25 Januari 2020