WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Gent - KV Oostende : Jupiler Pro League 21 september 2013

19/09/2013

Kan Gent aanhaken bij de top?


Ook de Belgische voetbalcompetitie is al weer even bezig. Gent heeft zich na zeven wedstrijden stevig in de top acht genesteld maar wil natuurlijk meer. De ploeg wil bij de eerste zes eindigen zodat het in de play-offs aan het einde van de competitie kan mee strijden om het kampioenschap. KV Oostende heeft hele andere zorgen. De ploeg die vorig jaar promoveerde naar de hoogste afdeling van het Belgische voetbal, zal alles uit de kast moeten halen om niet direct weer te degraderen. Na zeven wedstrijden heeft Oostende slechts twee punten gehaald. Zaterdag 21 september om 20.00 uur ontmoeten Gent en Oostende elkaar. Kan Oostende de broodnodige punten meenemen uit Gent of weet de thuisploeg toch de punten in eigen huis te houden?

Gent kende vorig jaar een teleurstellend seizoen. De ploeg eindigde twaalfde in de reguliere competitie. In de play-offs werd de benodigde vorm wel gevonden, waardoor de barrage voor een ticket in de Europa League werd gehaald. Na een 1-0 thuisoverwinning op Standard Luik, werd er in de uitwedstrijd jammer met 7-0 verloren. Dit seizoen begon KAA Gent stukken beter. Na 7 wedstrijden staat de ploeg op een verdienstelijke zevende plaats en kan het omhoog kijken. Om zich steviger in de top van de competitie te nestelen, zal Gent wel de thuiswedstrijd tegen Oostende moeten winnen.

KV Oostende kende vorig seizoen een droomseizoen. Niet alleen werd de ploeg met grote overmacht kampioen in de Tweede Klasse, waardoor het direct promoveerde; Ook maakte de ploeg voetballend veel indruk tijdens bekerwedstrijden. Oostende haalde de kwartfinale van de beker en schakelde twee eersteklassers uit. Ook bij Oostende zit het nieuwe seizoen er echter geheel anders uit. Waar vorig jaar alles wat de voetballers van de ploeg aanraakten in goud veranderde, heeft de club nu wat minder geluk. Na zeven wedstrijden heeft men slechts twee punten behaald en mag men nu al gaan vrezen voor degradatie.

Normaal gesproken is Gent de uitgesproken favoriet tijdens deze wedstrijd. Niet alleen speelt de ploeg thuis, het is voetballend ook nog eens vele malen sterker dan Oostende en heeft voetballers die een wedstrijd kunnen beslissen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - KV Oostende vindt 21 september 2013 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Gent
1.40
Unibet
Gelijkspel
5.00
BetFirstBwin
KV Oostende
7.00
BetFirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - KV Oostende : Jupiler Pro League 21 september 2013