WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019

24/11/2019

Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten!

Gent draait een goed seizoen. Het haalde 28 punten uit 14 matches en verloor pas twee keer. Er werd 30 keer gescoord en er werden 16 tegendoelpunten geÔncasseerd. So far so good, zou je kunnen zeggen. Dat vermaledijde FC Bruges doet het immers nog veel beter, met vijf punten meer, drie doelpunten meer gemaakt en zelfs tien minder tegen. La Gantoise kan dus alleen maar zorgen dat het blijft winnen en hopen op een nieuwe misstap van de koploper uit Bruges. Andersom kan zelf verliezen betekenen dat andere ploegen profiteren. Zowel Standard de LiŤge als KV Mechelen staan immers op slechts ťťn puntje achterstand van La Gantoise.

Royal Antwerp neemt op dit moment de zesde positie in op de ranglijst. Deze plek geeft aan het eind van het seizoen recht op deelname op aan de aanlokkelijke Championship Play-Offs. Het lijkt er echter op dat in ieder geval Anderlecht zich nog in deze strijd gaat mengen. In de vorige ronde verraste Antwerp echter enorm door de nog ongeslagen koploper FC Bruges met een 2-1 nederlaag huiswaarts te sturen.

Al met al een belangrijke match voor beide clubs. Winnen is zeer wenselijk, verliezen betekent even afhaken in de respectievelijke strijd. Gezien de thuistrend van Gent, zeven winstpartijen op rij dit seizoen (!), verwacht ik dat ook Royal Antwerp met nul punten Gandt zal moeten verlaten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Royal Antwerp FC vindt Zondag 24 November 2019 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Gent 1.95 Betfirst
Gelijkspel 3.82 CircusGoldenVegas
Royal Antwerp FC 3.9 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019