WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019

24/11/2019

Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten!

Gent draait een goed seizoen. Het haalde 28 punten uit 14 matches en verloor pas twee keer. Er werd 30 keer gescoord en er werden 16 tegendoelpunten geÔncasseerd. So far so good, zou je kunnen zeggen. Dat vermaledijde FC Bruges doet het immers nog veel beter, met vijf punten meer, drie doelpunten meer gemaakt en zelfs tien minder tegen. La Gantoise kan dus alleen maar zorgen dat het blijft winnen en hopen op een nieuwe misstap van de koploper uit Bruges. Andersom kan zelf verliezen betekenen dat andere ploegen profiteren. Zowel Standard de LiŤge als KV Mechelen staan immers op slechts ťťn puntje achterstand van La Gantoise.

Royal Antwerp neemt op dit moment de zesde positie in op de ranglijst. Deze plek geeft aan het eind van het seizoen recht op deelname op aan de aanlokkelijke Championship Play-Offs. Het lijkt er echter op dat in ieder geval Anderlecht zich nog in deze strijd gaat mengen. In de vorige ronde verraste Antwerp echter enorm door de nog ongeslagen koploper FC Bruges met een 2-1 nederlaag huiswaarts te sturen.

Al met al een belangrijke match voor beide clubs. Winnen is zeer wenselijk, verliezen betekent even afhaken in de respectievelijke strijd. Gezien de thuistrend van Gent, zeven winstpartijen op rij dit seizoen (!), verwacht ik dat ook Royal Antwerp met nul punten Gandt zal moeten verlaten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Royal Antwerp FC vindt Zondag 24 November 2019 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Gent 1.95 Betfirst
Gelijkspel 3.82 CircusGoldenVegas
Royal Antwerp FC 3.9 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019