WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Gent - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 16 September 2018

14/09/2018

De wedstrijd tussen Gent en Sint-Truiden is meteen een interessante. Gent is op zoek naar de aansluiting met de top van het klassement terwijl Sint Truiden zijn start niet gemist heeft.

AA Gent: altijd onder druk

Sinds de behaalde landstitel vier jaar geleden en de sterke Europese campagnes daarna, zijn de verwachtingen altijd hooggespannen bij de Oost-Vlamingen. Hierdoor speelt AA Gent altijd met meer druk. Druk waardoor de resultaten beneden de verwachtingen blijven. Na een seizoen strijden voor die Europese plaatsen, werd AA Gent eerder dit seizoen al uitgeschakeld in de voorrondes van de Europa League. Hier was Bordeaux te sterk. Ook in de competitie is een vierde plaats nog beneden de verwachtingen. Analitici beweren dat de kern gewoon niet goed genoeg is en dat de voortdurende druk op coach Yves Vanderhaeghe ook geen goed zal doen. Een overwinning tegen Sint-Truiden zou de druk boven zijn hoofd alvast even wegnemen. Voor een weekje tenminste.

Sint Truiden: middenmoot

Hoewel Sint-Truiden durft zijn ambities voor een plaats bij de top zes uit te spreken, is het nog afwachten of dit realistisch is. De Limburgers staan momenteel halfweg het klassement en wisten alvast Racing Genk in bedwang te houden. Tegelijk verliezen ze soms onnodig punten zoals in thuiswedstrijden tegen Lokeren en Cercle Brugge. Of dit hen zuur zal opbreken in de strijd om een plaats voor Playoff 1 valt af te wachten. Het kan immers evengoed een seizoen in de middenmoot worden.

AA Gent: houdt drie punten thuis

Het gebeurt maar zelden dat AA Gent makkelijk de drie punten pakt in de Jupiler Pro League. En ook deze week zien we dit niet gebeuren. Sint Truiden is een taaie tegenstander die het topclubs wel eens moeilijk durft te maken. Desondanks zien we AA Gent wel een overwinning behalen thuis. Al zal dit dus met het kleinste verschil worden. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Sint-Truiden vindt Zondag 16 September 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Gent 1.53 GoldenVegas
Gelijkspel 4.5 GoldenVegas
Sint-Truiden 6.7 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/11/2018 Pronostiek BelgiŽ - IJsland : UEFA Nations League 15 November 2018
Op de derde speeldag van de Nations League neemt BelgiŽ het thuis op tegen IJsland. Voor Ijsland is het de laatste wedstrijd in de poule, terwijl BelgiŽ op weg is naar de groepswinst. BelgiŽ: favorietIn deze groep is BelgiŽ f... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
05/11/2018 Pronostiek Manchester City - Shakhtar Donetsk : Champions Leagues 07 November 2018
Op speeldag vier van de Champions League neemt de Engelse kampioen Manchester City het op tegen het Oekraiense Shakthar Donetsk. In deze fase zijn de kaarten inmiddels geschud en worden de komende resultaten doorslaggevend. M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
31/10/2018 Pronostiek AS Eupen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018
Het Jupiler Pro League seizoen gaat alweer haar 13e ronde in, deze keer wordt er doordeweeks een programma afgewerkt. AS Eupen ontvang Cercle Bruges in eigen stadion. Eupen bezet op dit moment de 11e positie op de ranglijst, ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 16 September 2018