WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Gent - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 16 September 2018

14/09/2018

De wedstrijd tussen Gent en Sint-Truiden is meteen een interessante. Gent is op zoek naar de aansluiting met de top van het klassement terwijl Sint Truiden zijn start niet gemist heeft.

AA Gent: altijd onder druk

Sinds de behaalde landstitel vier jaar geleden en de sterke Europese campagnes daarna, zijn de verwachtingen altijd hooggespannen bij de Oost-Vlamingen. Hierdoor speelt AA Gent altijd met meer druk. Druk waardoor de resultaten beneden de verwachtingen blijven. Na een seizoen strijden voor die Europese plaatsen, werd AA Gent eerder dit seizoen al uitgeschakeld in de voorrondes van de Europa League. Hier was Bordeaux te sterk. Ook in de competitie is een vierde plaats nog beneden de verwachtingen. Analitici beweren dat de kern gewoon niet goed genoeg is en dat de voortdurende druk op coach Yves Vanderhaeghe ook geen goed zal doen. Een overwinning tegen Sint-Truiden zou de druk boven zijn hoofd alvast even wegnemen. Voor een weekje tenminste.

Sint Truiden: middenmoot

Hoewel Sint-Truiden durft zijn ambities voor een plaats bij de top zes uit te spreken, is het nog afwachten of dit realistisch is. De Limburgers staan momenteel halfweg het klassement en wisten alvast Racing Genk in bedwang te houden. Tegelijk verliezen ze soms onnodig punten zoals in thuiswedstrijden tegen Lokeren en Cercle Brugge. Of dit hen zuur zal opbreken in de strijd om een plaats voor Playoff 1 valt af te wachten. Het kan immers evengoed een seizoen in de middenmoot worden.

AA Gent: houdt drie punten thuis

Het gebeurt maar zelden dat AA Gent makkelijk de drie punten pakt in de Jupiler Pro League. En ook deze week zien we dit niet gebeuren. Sint Truiden is een taaie tegenstander die het topclubs wel eens moeilijk durft te maken. Desondanks zien we AA Gent wel een overwinning behalen thuis. Al zal dit dus met het kleinste verschil worden. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Sint-Truiden vindt Zondag 16 September 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Gent 1.53 GoldenVegas
Gelijkspel 4.5 GoldenVegas
Sint-Truiden 6.7 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 16 September 2018