WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Gent - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 16 September 2018

14/09/2018

De wedstrijd tussen Gent en Sint-Truiden is meteen een interessante. Gent is op zoek naar de aansluiting met de top van het klassement terwijl Sint Truiden zijn start niet gemist heeft.

AA Gent: altijd onder druk

Sinds de behaalde landstitel vier jaar geleden en de sterke Europese campagnes daarna, zijn de verwachtingen altijd hooggespannen bij de Oost-Vlamingen. Hierdoor speelt AA Gent altijd met meer druk. Druk waardoor de resultaten beneden de verwachtingen blijven. Na een seizoen strijden voor die Europese plaatsen, werd AA Gent eerder dit seizoen al uitgeschakeld in de voorrondes van de Europa League. Hier was Bordeaux te sterk. Ook in de competitie is een vierde plaats nog beneden de verwachtingen. Analitici beweren dat de kern gewoon niet goed genoeg is en dat de voortdurende druk op coach Yves Vanderhaeghe ook geen goed zal doen. Een overwinning tegen Sint-Truiden zou de druk boven zijn hoofd alvast even wegnemen. Voor een weekje tenminste.

Sint Truiden: middenmoot

Hoewel Sint-Truiden durft zijn ambities voor een plaats bij de top zes uit te spreken, is het nog afwachten of dit realistisch is. De Limburgers staan momenteel halfweg het klassement en wisten alvast Racing Genk in bedwang te houden. Tegelijk verliezen ze soms onnodig punten zoals in thuiswedstrijden tegen Lokeren en Cercle Brugge. Of dit hen zuur zal opbreken in de strijd om een plaats voor Playoff 1 valt af te wachten. Het kan immers evengoed een seizoen in de middenmoot worden.

AA Gent: houdt drie punten thuis

Het gebeurt maar zelden dat AA Gent makkelijk de drie punten pakt in de Jupiler Pro League. En ook deze week zien we dit niet gebeuren. Sint Truiden is een taaie tegenstander die het topclubs wel eens moeilijk durft te maken. Desondanks zien we AA Gent wel een overwinning behalen thuis. Al zal dit dus met het kleinste verschil worden. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Sint-Truiden vindt Zondag 16 September 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Gent 1.53 GoldenVegas
Gelijkspel 4.5 GoldenVegas
Sint-Truiden 6.7 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/09/2018 Pronostiek Sťvilla - Standard Luik : Europa League 20 September 2018
Donderdagavond neemt Standard de LiŤge het op tegen het Spaanse Sevilla. Dit betreft voor beide ploegen de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Sevilla kwalificeerde zich voor de voorrondes hiervan door hun... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/09/2018 Pronostiek FC Spartak Trnava - Anderlecht : Europa League 20 September 2018
Ook de Europa League begint aan de groepsfase van het seizoen 2018-2019. Trnava plaatste zich hiervoor door in de laatste kwalificatieronde O. Ljubljana uit te schakelen. Omdat Trnava uit al met 0-2 had gewonnen, was het 1-1 ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
17/09/2018 Pronostiek Club Brugge - Borussia Dortmund : Champions League 18 September 2018
Club Brugge op zoek naar eerherstel Club Brugge maakt na het nieuwe kampioenenjaar weer zijn opwachting in de Champions League. In een moeilijke groep is de voornaamste doelstelling van de Bruggelingen om een nieuwe blamage ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 16 September 2018