WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 21 December 2017

20/12/2017

Op donderdag 21 december 2017 treffen de nummer vijf en de nummer twee van stand in de Jupiler Pro Leageu elkaar in de GHELAMCO-arena in Gent. De aftrap van deze wedstrijd zal plaatsvinden om 20:30 uur.

Statistieken
Hoewel Sporting Charlerloi de nummer twee is in de stand om de Jupiler Pro League, zijn de statistieken tussen beide clubs toch ruimschoots in het voordeel van de nummer vijf, KAA Gent. De clubs troffen elkaar voorafgaande aan het duel op 21 december 2017, 47 keer, sinds het seizoen 1995/1996. KAA Gent wist maar liefst 23 duels te winnen, terwijl Sporting Charlerloi in totaal tien overwinningen behaalde. Veertien maal werd de onderlinge ontmoeting beslist in een gelijk spel. KAA Gent scoorde tijdens de ontmoetingen met Sporting Charlerloi in totaal 78 keer, terwijl Sporting Charlerloi goed was voor 56 goals.
Het laatste duel tussen beide clubs vond plaats op 14 mei 2017. Het duel werd toen beslist in een 1-1 gelijk spel.

Voorspelling
Hoewel Sporting Charlerloi dus een betere positie in neemt in de stand om de Jupiler Pro Leageu is het dus zeker niet gezegd dat ze gaan winnen. Ook het laatste duel in de de Jupiler Pro League wisten ze niet te winnen. In eigen huis speelden ze gelijk tegen het Racing Genk van assistent-coach Jos Daerden. Het werd 1-1 op Mambourg nadat Rezaei en Karelis op één minuut tijd scoorden. Een flinke domper voor Charlerloi dat had gehoopt om de tweede plaats in de competitie te kunnen verstevigen en verder wellicht iets te kunnen inlopen op de nummer één Club Brugge. Onze voorspelling is dat Sporting Charlerloi het erg moeilijk gaat krijgen tegen KAA Gent die in eigen huis zullen gaan vechten als Leeuwen. Sporting Charlerloi zal er dan ook alles aan moeten doen om er een gelijk spel uit te slepen, wat naar onze verwachting met moeite gaat lukken. De kans is dan groot dat Club Brugge nog verder zal uitlopen op Sporting Charlerloi.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Sporting Charleroi vindt Donderdag 21 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Gent
1.833
LadBrokes
Gelijkspel
3.6
CircusGoldenVegas
Sporting Charleroi
5
UnibetLadBrokesCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 21 December 2017