WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 21 December 2017

20/12/2017

Op donderdag 21 december 2017 treffen de nummer vijf en de nummer twee van stand in de Jupiler Pro Leageu elkaar in de GHELAMCO-arena in Gent. De aftrap van deze wedstrijd zal plaatsvinden om 20:30 uur.

Statistieken
Hoewel Sporting Charlerloi de nummer twee is in de stand om de Jupiler Pro League, zijn de statistieken tussen beide clubs toch ruimschoots in het voordeel van de nummer vijf, KAA Gent. De clubs troffen elkaar voorafgaande aan het duel op 21 december 2017, 47 keer, sinds het seizoen 1995/1996. KAA Gent wist maar liefst 23 duels te winnen, terwijl Sporting Charlerloi in totaal tien overwinningen behaalde. Veertien maal werd de onderlinge ontmoeting beslist in een gelijk spel. KAA Gent scoorde tijdens de ontmoetingen met Sporting Charlerloi in totaal 78 keer, terwijl Sporting Charlerloi goed was voor 56 goals.
Het laatste duel tussen beide clubs vond plaats op 14 mei 2017. Het duel werd toen beslist in een 1-1 gelijk spel.

Voorspelling
Hoewel Sporting Charlerloi dus een betere positie in neemt in de stand om de Jupiler Pro Leageu is het dus zeker niet gezegd dat ze gaan winnen. Ook het laatste duel in de de Jupiler Pro League wisten ze niet te winnen. In eigen huis speelden ze gelijk tegen het Racing Genk van assistent-coach Jos Daerden. Het werd 1-1 op Mambourg nadat Rezaei en Karelis op één minuut tijd scoorden. Een flinke domper voor Charlerloi dat had gehoopt om de tweede plaats in de competitie te kunnen verstevigen en verder wellicht iets te kunnen inlopen op de nummer één Club Brugge. Onze voorspelling is dat Sporting Charlerloi het erg moeilijk gaat krijgen tegen KAA Gent die in eigen huis zullen gaan vechten als Leeuwen. Sporting Charlerloi zal er dan ook alles aan moeten doen om er een gelijk spel uit te slepen, wat naar onze verwachting met moeite gaat lukken. De kans is dan groot dat Club Brugge nog verder zal uitlopen op Sporting Charlerloi.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Sporting Charleroi vindt Donderdag 21 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Gent
1.833
LadBrokes
Gelijkspel
3.6
CircusGoldenVegas
Sporting Charleroi
5
UnibetLadBrokesCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/04/2018 Pronostiek Juventus - Real Madrid : Champions League 03 April 2018
In de kwartfinale van de Champions League nemen Juventus en Real Madrid het tegen elkaar op. Dat is meteen ook een heruitgave van de finale van vorig jaar die door Real Madrid werd gewonnen met ruime cijfers. Hierdoor werd Ma... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
02/04/2018 Pronostiek Club Brugge - KRC Genk : Jupiler Pro League 02 April 2018
Nog tien cruciale wedstrijden wachten de teams om de ontknoping te kennen van dit seizoen in de Jupiler Pro League. Door een sterke competitiestart en een ruime voorsprong op de concurrentie ontpopte Club Brugge zich als gedo... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
02/04/2018 Pronostiek Royal Antwerp FC - KV Oostende : Jupiler Pro League 02 April 2018
Royal Antwerp FC en KV Oostende, treffen elkaar op maandag 2 april, Tweede Paasdag 2018 om een duel in de Belgische Europa League Play offs. Beide elftallen stonden ook al tegenover elkaar op 17 februari 2018. Dat duel werd b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 21 December 2017