WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Gent - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 12 Augustus 2018

12/08/2018

Wint Gent voor het eerst dit seizoen?

Het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League is nog maar twee speelronden oud en nu al zijn er enkele verrassingen te zien. Zo heeft promovendus Cercle Brugge nog geen enkele wedstrijd verloren en kent Gent juist een heel zwak begin van het seizoen. De ploeg wist nog geen enkele wedstrijd te winnen. Aankomend weekeinde volgt er opnieuw een kans als Waasland-Beveren op bezoek komt. Slaagt Gent erin om deze wedstrijd wťl naar zich toe te trekken of behoudt Waasland-Beveren haar ongeslagen status? Een voorbeschouwing.

Gent
Na het kampioenschap van enkele jaren geleden, is het niet al te best gegaan met Gent. De ploeg moest telkens concurrenten Club Brugge en Anderlecht voor zich dulden en vorig jaar eindigde men zelfs op de vierde plaats van het eindklassement. Ook dit seizoen begint behoorlijk onrustig. Na twee wedstrijden heeft men namelijk slechts ťťn enkel punt weten te verzamelen. De eerste wedstrijd tegen Standard Luik ging met 3-2 verloren. Daarna slaagde men er voor eigen publiek ook niet in om te winnen van Zulte Waregem. Deze wedstrijd werd met 1-1 gelijk gespeeld. Hoewel het seizoen dus nog maar net begonnen is, ligt de druk er nu meteen al vol op bij Gent. Wanneer men niet weet te winnen van Waasland-Beveren zal die druk alleen maar toenemen.

Waasland-Beveren
Na twee speelrondes in het nieuwe seizoen, is Waasland-Beveren nog ongeslagen. Dat klinkt wellicht heel mooi, maar in de praktijk heeft men ook nog niet ťťn keer weten te winnen. Waasland-Beveren speelde de eerste twee wedstrijden namelijk allebei gelijk. In de eerste wedstrijd tegen Zulte Waregem gebeurde dat nog met doelpunten. Er werd namelijk met 2-2 gelijk gespeeld. Daar moet echter wel bij gezegd worden dat Waasland-Beveren in de laatste vijf minuten van de wedstrijd terug wist te komen van een 2-0 achterstand en dat is natuurlijk heel erg knap. De tweede wedstrijd werd er met 0-0 gelijk gespeeld tegen Standard Luik.

Voorspelling
Beide ploegen zullen dolgraag willen winnen en op die manier stijgen op de ranglijst. We schatten Gent echter een stuk hoger in. Bovendien spelen zijn thuis. We voorspellen daarom een overwinning voor Gent.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Waasland-Beveren vindt Zondag 12 Augustus 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Gent 1.37 Circus
Gelijkspel 5.3 Circus
Waasland-Beveren 10 GoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 12 Augustus 2018